Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za zabavu koja se pamti

GoDJI entertainment – Wedding light i Wedding DJ

GoDJI entertainment
Promo
03.04.2017.
u 11:20

Maštate o savršenom vjenčanju, dobroj atmosferi, prekrasnoj rasvjeti i odličnom uređenju, ali ne znate kako to ostvariti – ne brinite, GoDJI entertainment može se pobrinuti... pa skoro za SVE!

GoDJi entertainment već deset godina vjenčanjima daje potpuno drugačiji i bolji štih. Oni brinu da atmosfera na vjenčanju nikada ne splasne, da plesni podij uvijek bude pun i da svi pamte bajkovito uređenje prostora - što su želje svih mladenaca.

Wedding DJ – za zabavu koja ne staje

Tako GoDJi entertainment u ponudi svojih usluga ima i vrhunske DJ-e s kojima dogovarate popis svih pjesama koje želite da vam sviraju na svadbi. Također njima možete prepustiti i vođenje cijelog protokola tako da za vrijeme zabave brigu oko najava bacanja buketa, rezanja torte ili prvog plesa možete prepustiti njima. Prednosti DJ-a su zasigurno zauzimanje malog prostora, veliki repertoar pjesama, manji trošak ali i mogućnost kombiniranja s ostalim glazbenim angažmanima poput tamburaša, klapa ili manjeg benda.

Wedding light – za zabavu koja se pamti

Kada je riječ o samoj rasvjeti na vjenčanjima, ona je itekako važna. Ona potiče ljude na ples, podiže cjelokupnu atmosferu, stvara ugođaj i daje posebnu čar svim ostalim detaljima poput cvijeća, dekoracije, pa i mladenačkog stola kojeg pomoću rasvjete možete obojiti u svoje omiljene boje. Upravo zato u GoDJi asortimanu odaberite sami između bojenja cijelog prostora, bojenja stola mladenaca ili nekog drugog detalja u prostoru, rasvjete za plesni podij, svjetlosne zavjese (koja se postavlja iza stola mladenaca), zvjezdanog neba, projekcije imena mladenaca, disco kugle, laser showa, balončića, niskog dima ili kreiranje osvjetljenja prepustite stručnom GoDJi timu koji će napraviti da svaki prostor zasvijetli, ali doslovno.

Šlag na kraju!

Karaoke na svadbama su također sve češći izbor mladenaca, pogotovo mlađih, jer one uvijek podignu atmosferu na jedan još viši nivo a kod uzvanika izazivaju efekt iznenađenja koji će se pamtiti.

Svadbe su nepresušan izvor inspiracije i oduševljenja, ali GoDJi entertainment može svaki vaš event učiniti posebnim bilo da je on poslovna konferencija, team building, svadba, krstitke, dječji rođendan, djevojačka, momačka ili „samo zabava do jutra“.

Cilj cijelog tima GoDJi entertainmenta je biti pokretač dobre komunikacije, dobrog glasa, smijeha, zabave i veselog raspoloženja na različitim događanjima.

Preporuka je da nikada ne oklijevate s organizacijom zabave jer svaki trenutak je pravi trenutak za zabavu i ugodno provedeno vrijeme s vašim najdražima – bez stresa.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije