Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neželjene nakupine

Evo kako izgubiti nakupljene kilograme za samo 12 minuta tjedno

seksi trbuh, mršavljenje
Foto: Shutterstock
09.01.2015.
u 15:26

Autor popularne knjige, u suradnji s Mimi Spencer izdao je i drugo izdanje knjige u kojoj je navedeno kako je dovoljno vježbati četiri minute tri puta tjedno kako biste mršavjeli.

Kada je prije dvije godine objavio knjigu 'Brza dijeta' autor, doktor Michael Mosley bio je uvjeren da je ono o čemu piše pravi put za gubitak kilograma i zdraviji život. 

Ipak, nije mogao ni slutiti koliko će brojnih poklonika steći. Osnova gubitka kilograma njie se mijenjala- da se dva dana u tjednu kalorije smanje za trećinu, piše Daily Mail.

Autor popularne knjige, u suradnji s Mimi Spencer izdao je i drugo izdanje knjige u kojoj je navedeno kako je dovoljno vježbati četiri minute tri puta tjedno kako biste mršavjeli. Ako tome dodate i Brzu dijetu opisanu u prvoj knjizi, a prema kojoj dva puta tjedno žene ne smiju unijeti u organizam više od 500, a muškarci 600 kalorija- uspjeh je zajamčen.

Što se vježbanja tiče, autori se pozivaju na istraživanje u kojem su sudionici vježbali tri puta tjedno, a u svakoj su vježbi imali tri trenutka u kojima su naglo povećali intenzitet vježbe i dali sve od sebe da izdrže ritam 20 sekundi. Nakon 12 tjedana ispitanici su u prosjeku izgubili 4,6, a jedan čak 12 kilograma.

Drugo istraživanje pokazalo je da su oni koji su vježbali 40 minuta tri puta tjedno izgubili duplo više kilograma.

>>Voće jedite uz doručak, a povrće tijekom dana

>>Ovo je najbolja dijeta za 2015. godinu!

Komentara 2

IK
ikonoklast
16:26 09.01.2015.

ja sam ženu ostavil i automatski smršavil.

MA
majusko
18:09 09.01.2015.

Jedino qlab Fiberboost. isprobano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije