Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Emma Watson kreirala ekološku modnu liniju

haljina
Preuzeto sa stranice PeopleTree
13.01.2010.
u 18:07

Kolekcija People Tree proizvodi se ručno u Bangladešu, Indiji i Nepalu, a zaposlenici su dobro plaćeni.

Emma Watson, mlada glumica koja se proslavila ulogom u filmovima o Harryju Potteru, dizajnirala je svoju liniju odjeće. Linija nazvana People Tree ekološki je i moralno prihvatljiva. Linija se proizvodi u Bangladešu, Indiji i Nepalu, gdje ju ručno šiju ljudi s tjelesnim nedostacima. Načinjena je od organskog pamuka, a posebno se pazi da zaposlenici budu dobro plaćeni.

Posebnost kolekcije Emme Watson jest ta što je ona u svoju liniju uvrstila odjeću različitih stilova, koja bi se mogla svidjeti njezinim vršnjacima. Radi se o jednostavnoj odjeći kakvu nose mladi, nerijetko sa šaljivim sloganima, a ključno je da bude ugodna.

Neki od naslova koji se mogu naći na odjeći su "I'm not toxic" (Nisam toksičan) ili "Please don’t panic. I’m organic" (Ne paničarite. Organskog sam podrijetla).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije