Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdani: Svi su u potrazi za darovima

“Da nas barem božićni ugođaj može držati cijelu godinu”

božić
Pixsell
20.11.2009.
u 19:30

– Djeca i ja zajedno kitimo drvce, a katkad u pomoć priskoči i suprug. To je naš mali ritual koji nikad ne mijenjamo - rekla je Iva Balent.

Kad zazvone zvona, a pahuljice se otope na božićnim slasticama, rijetko tko odoli, a da se ne pretvori u pravo dijete. Zato su i poznate poduzetnice, manekenke i supruge nogometaša već sada pohrlile u trgovine blagdanskim dekoracijama.

– Djeca i ja zajedno kitimo drvce, a katkad u pomoć priskoči i suprug. To je naš mali ritual koji nikad ne mijenjamo. Zato se jako dobro pripremimo pa nas ne može iznenaditi ni ako se neka kuglica usput razbije – rekla je Iva Balent, direktorica marketinga koncerna Agrokor. Istog su mišljenja manekenka Iva Balaban, bivša misica Anica Kovač i spisateljica Milana Vlaović. Njih tri prekjučer su zajedno išle u nabavu šarenih artikala.

– Uoči Božića uvijek se pretvorim u nešto drukčije od onoga kakva sam ostalih dana. Podjetinjim. Ponesu me osjećaji i voljela bih da me to raspoloženje može držati cijelu godinu – priznala je Milana Vlaović, supruga bivšeg nogometaša “vatrenih” Gorana.

– Kako ne? Pa moji su doma, zajedno sa mnom, već počeli pjevušiti zvončiće – kazala je Anica Kovač. To raspoloženje i kićenje drvca ni ove joj godine ništa neće pokvariti. Pa ni tmurne vijesti i prijetnje svinjskom gripom!

– Ma ja mislim da je to malo napuhano. Moja djeca i dalje idu u vrtić i zdrava su. Uostalom, mislim da se neke stvari moraju preboljeti. Nisam za cjepiva, jednostavno se ne možeš zaštititi od svega u životu – kazala je gospođa Kovač.

Komentara 2

KA
Karla
20:08 20.11.2009.

Koga to zanima?

ČI
čitateljica
11:27 21.11.2009.

Danas ste nam ponudili clanak s naprlihtanim,financijski neopterecinim, nevaznim ljudima, a sutra nam ponudite clanak s istom temom ali da svoje zelje i vidjenje Bozica izreknu mali obicni ljudi, bolesni, sami, napusteni....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije