Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADNI NATJEČAJ

Biramo najbolji u(p)skrsni gaf: Podijelite s nama realne blagdanske priče i osvojite vrijedne nagrade

U(p)skrsni gaf
Foto: Shutterstock
1/2
23.03.2023.
u 14:14

Ispričajte nam svoje najveće gafove u pripremi za Uskrs, a Večernji list će najkreativnije nagraditi vrijednim nagradama

Ususret Uskrsu, Večernji list u suradnji s partnerima pokreće projekt U(p)skrs kroz koji želimo prikazati pravu stranu blagdana za vrijeme kojih se svatko od nas susreće s brojnim nepredviđenim situacijama koje su ujedno sastavni dio blagdanske čarolije.

Svi znamo koliko su dobre pripreme bitne, međutim ne idu uvijek prema planu pa valja očekivati i neočekivano. Neuspjeli kolači, nevješto obojana jaja, otopljeni zec, krivo postavljen stol... primjera je mnogo. Prava strana blagdana obuhvaća i u(p)s trenutke koji se događaju svima i kojih se prisjećamo s osmijehom. Upravo oni blagdane čine nesavršeno savršenima, stoga ih ne treba skrivati nego ponosno istaknuti.

Ovih blagdana, pozivamo vas da nam ispričate svoje najveće gafove u pripremi za Uskrs, a Večernji list će najkreativnije i najzanimljivije nagraditi vrijednim nagradama!

Nagradni natječaj traje od 24. ožujka do 10. travnja 2023. Večernji list će izabrati tri najkreativnije i najzanimljivije priče čije će autore nagraditi pristupom e-novinama i pristupom Večernji Premium sadržaju na period od 12, 6 i 3 mjeseca te Bazzar poklon bonovima u vrijednosti od 66,36 eura (500 kuna*), 39,81 eura (300 kuna*) i 13,27 eura (100 kuna*).

*prema prema fiksnom tečaju konverzije 7.5345 kuna

Šaljite nam svoje omiljene u(p)skrsne gafove na e-mail adresu upskrs@vecernji.net uz naznaku „Za nagradni natječaj U(p)skrs“ i kontakt podatke (ime i prezime, e-mail adresa i kontakt broj telefona).

Foto: Shutterstock

Vaše ćemo gafove prikupljati sve do 10. travnja 2023., a dobitnike nagrada objaviti 17. travnja 2023. na Vecernji.hr. Podijelite s nama svoje omiljene u(p)krsne trenutke, a mi ćemo vas nagraditi vrijednim nagradama i učiniti vaše blagdane još čarobnijima!

Nagradni natječaj za najbolji u(p)skrsni gaf dio je projekta Večernjeg lista U(p)skrs kroz koji u suradnji s partnerima donosimo savjete za što kvalitetniju pripremu za uskrsne blagdane. Trikovi&savjeti za najukusnije uskrsne slastice, omiljeni recepti poznatih gastro blogera, ideje za najbolje poklone i inspiracija za uskrsno uređenje doma samo su neke od tema o kojima više možete pročitati na posebnoj stranici projekta upskrs.hr. Neka vam ovi blagdani budu najčarobniji, najljepši i najukusniji dosad.

Pravila nagradnog natječaja možete pronaći ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije