Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradna igra

Večernji list daruje čak 360 ulaznica za predstavu Orašar u HNK!

Orašar
Foto: VL
13.12.2018.
u 15:45

Za svoje smo čitatelje osigurali cijelu dvoranu HNK kako bi mogli uživati u najljepšoj baletnoj bajci

Orašar, najpoznatiji božićni balet, već se godinama tradicionalno izvodi u Hrvatskome narodnom kazalištu. Interes za tu baletnu bajku svake godine raste, a traži se i ulaznica više. Večernji je list ove godine samo za svoje čitatelje osigurao cijelu dvoranu HNK kako bi na jednu čarobnu večer, 5. siječnja 2019. godine, uživali u izvedbi Orašara.

Orašar je baletno djelo velikoga ruskog skladatelja Petra Iljiča Čajkovskog i jedno od najljepših djela klasične baletne literature. Radnja te bajke smještena je u vrijeme Božića, a u HNK Zagreb cjeloviti balet Orašar prvi je put izveden u prosincu 1931. Otad je na  baletnoj sceni Hrvatskoga narodnog kazališta tradicionalno na programu tijekom božićnih blagdana. S obzirom na to da je riječ o jednom od najljepših božićnih baleta, ne iznenađuje što je postao  kazališna blagdanska tradicija u cijelom svijetu, a ulaznice za sve predstave rasprodaju se u trenu.

Ove je godine Večernji list za svoje čitatelje osigurao cijelu dvoranu HNK kako bi na poseban način obilježili početak nove godine, u kojoj Večernji slavi svoj 60. rođendan!

Zaigrajte veliku nagradnu igru i osvojite ulaznice za izvedbu 5. siječnja 2019. Svaki tjedan izvući ćemo 45 dobitnika koji osvajaju 2 ulaznice. Kupon za sudjelovanje u 4. krugu potražite u ponedjeljak 17. prosinca u Večernjem listu.

Poklonite sebi i svojim najmilijima čarobnu večer ispunjenu veseljem i radošću. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije