Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvorana Lisinski

Spoj klasične glazbe i breakdancea

bach_nnn_kul_030512
arhiva
05.05.2012.
u 15:30

Redatelj Christoph Hagel će dokazati da se energične breakdance figure s baroknim fugama Johanna Sebastiana Bacha slažu kao prst i nokat. Organizatori obećaju predivnu, nesvakidašnju priču koju će publika svih uzrasta dugo pamtiti

Red Bull Flying Bach okrenuo je svijet naopako i spojio ono što se činilo nespojivim – klasičnu glazbu i breakdance. Nakon nastupa u Puli, skupina Flying Steps i operni redatelj Christoph Hagel Zagrepčanima će 5. i 6. svibnja dokazati da se energične breakdance figure s baroknim fugama Johanna Sebastiana Bacha slažu kao prst i nokat. Organizatori obećaju predivnu, nesvakidašnju priču koju će publika svih uzrasta dugo pamtiti. (mz/VLM)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije