Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mala scena

Do 'Prave stvari' jeftinije vlakom

predstava prava stvar
Foto: Saša Novković
01.10.2014.
u 08:48

Svima koji ne žele propustiti ovu kazališnu atrakciju, u suradnji sa Hrvatskim željeznicama osiguran je popust na prijevoz vlakom do Zagreba u iznosu od 40 posto i to uz kupljene ulaznice za predstavu

Premijerom svjetskog kazališnog hita, "Prava stvar" Toma Stopparda, kazalište Mala scena obilježit će ove godine 25 godina postojanja. Po uzoru na velike svjetske pozornice, publika će predstavu moći pogledati isključivo u ograničenom broju termina, njih samo 30, i to svakodnevno od 6. studenoga do 5. prosinca 2014.

Svima koji ne žele propustiti ovu kazališnu atrakciju, u suradnji sa Hrvatskim željeznicama osiguran je popust na prijevoz vlakom do Zagreba u iznosu od 40 posto i to uz kupljene ulaznice za predstavu.

>> Prava stvar za 25 godina Male scene

Komentara 1

BU
bubimima
10:14 01.10.2014.

Osiguran je popust, a da li su osigurani i vlakovi tj. vozni red?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije