Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Knjigoljupci pozor – počinje omiljeni Interliber!

Interliber (1)
Foto:
1/9
PR
Autor
PR članak
09.11.2012.
u 08:45

Na Zagrebačkom velesajmu 5 sajmova u studenom: Interliber, Sajam Info i Sajam glazbe i multimedije, Zimski show, Educa.hr

Od 13. do 18. studenog na Zagrebačkom velesajmu održava se INTERLIBER, međunarodni sajam knjiga i učila. Sajam se tradicionalno održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Svi najznačajniji domaći nakladnici predstavljaju na Zagrebačkom velesajmu paviljonima 5 i 6 bogat program novih izdanja s  najrazličitijih područja, dokazujući da nakladništvo u nas zna i pronalazi put do ljubitelja knjiga.

Kao i svake godine i ove vas na Interliberu očekuje pregršt novih naslova:

Spomenut ćemo prof. Mirjanu Krizmanić s knjigom „A što sad?“, Radovana Marčića „Uživajte samnom“, Zorana Ferića „Apsurd je zarazna bolest“, Slavenku Drakulić „Optužena“.

Svi ljubitelji serije romana Imprimatur, Secretum i Veritas razveselit će vijest da će moći kupiti novi nastavak pod nazivom „Mysterium“, autora Rite Monaldi i Francesca Sortija.

Novitet je i monumentalni roman „Paralelne pripovijesti“ Pétera Nádasa, jednoga od najboljih suvremenih svjetskih pisaca i kandidata za Nobelovu nagradu.

Među novim izdanjima je i knjiga jedne od najvećih novinarskih zvijezda SAD-a Fareeda Zakarije „Budućnost slobode“, koja u pitanje dovodi ustaljena mišljenja o demokraciji te nas na provokativan način poziva da promislimo je li demokracija uvijek dovoljna.

John Grinder i Carmen Bostic St.Clair, osnivači NLP-a i New code NLP-a predstavit će i potpisivati knjigu „NLP New Code“. Također će i najaviti New Code NLP Kongres koji će se održati u Zagrebu.

Tko je sudjelovao u spašavanju K. Žihe i pronalaženju tijela V. Šuška u bespuću Himalaje? Odgovore možete dobiti na predstavljanju knjige Kalmana Žihe „U bespuću Himalaje“.

Prof.dr. Darko Ujević na Interliberu predstavit će dvije knjige: „Put izazova“ i „Kako unaprijediti životne navike na putu izazova“.

U izdanju take&make edicije na Interliberu će ove godine biti predstavljena kolaž knjižica Dioklecijanova palača.

Tamara Teković vlasnica je više od 4000 naslova starih slikovnica te najveća kolekcionarka u regiji. Na Interliberu će postaviti izložbu starih slikovnica koje datiraju još iz 19. stoljeća.

Andrija Maurović, crtač stripova, otac hrvatskog stripa, za vrijeme svog plodnog stvaralaštva ilustrirao je i oko 300njak naslovnica knjiga. Dio njegovog manje poznatog opusa, oko 150 naslovnica knjiga mahom hrvatskih pripovjedača izložit će se na ovogodišnjem Interliberu u organizaciji antikvarijata „Mali neboder“ iz Rijeke.

U organizaciji Hrvatske dječje knjige nastupit će nakladnici hrvatske dječje knjige, specijalizirani za dječju i omladinsku knjigu.

Na Interliberu ne propustite potražiti jumbo bojanke dimenzije 70 x 100 cm! Bonton bojanka, Čuvari prirode i Živim zdravo su velike edukativne bojanke s radnim zadacima namijenjene su djeci od 4 do 7 godina. Autorsko su djelo i u potpunosti hrvatski proizvod, a rađene su u suradnji s dječjim psihologom i socijalnim pedagogom.

Mnoštvo je zanimljivih događanja, promocija, radionica na Interliberu, a cjelokupan popis događanja pročitajte ovdje.

Radno vrijeme Interlibera je od 10.00 do 19.00 sati osim u petak i subotu kada smo samo zbog Vas produžili radno vrijeme i radimo do 21.00 sat. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje!

Najavljujemo i da se u terminu 13.-18. 11. 2012. održavaju i sajmovi: ZIMSKI SHOW, SAJAM INFO, SAJAM GLAZBE I MULTIMEDIJE TE EDUCA.HR.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?