Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glasujte

INmusic festival i ove godine u konkurenciji najboljih u Europi

INmusic festival
T-mobile Inmusic festival
25.10.2011.
u 15:57

Glasovanje je omogućeno na web-stranici http://eu.festivalawards.com/vote i u svakoj kategoriji moguće je glasovati za jedan festival, a organizacija Festival Award Europe nagradit će sretnog dobitnika

INmusic festival i ove je godine u izboru za europsku festivalsku nagradu u kategoriji "Best Medium Sized Festival". Ova nagrada predstavlja priznanje festivalskim organizacijama i njihovu trudu, a većinu nagrada bira publika na online-platformi, dok pojedine nagrade dodjeljuje poseban žiri i stručnjaci glazbene industrije.

Glasovanje je omogućeno na web-stranici Eu.festivalawards.com i u svakoj je kategoriji moguće glasovati za jedan festival. Kategorije festivala koje su otvorene za glasovanje jesu Best Major Festival, Best Medium Sized Festival, Best Small Festival, Best Headline Performance, Line up of the Year i druge, a osim toga organizacija Festival Awards Europe nagradit će sretnog dobitnika ulaznicama za svaki pobjednički festival iz svake kategorije. 

Festival INmusic održat će se 2012. godine sedmi put zaredom, a do sada je ugostio brojna svjetska glazbena imena u svom programu, kao što su Morrissey, Massive Attack, Sonic Youth, Jamiroquai, Iggy & The Stooges, Kraftwerk, Moby, Nick Cave & The Bad Seeds, Arcade Fire, The Prodigy, The Flaming Lips, Billy Idol, Franz Ferdinand, Lily Allen, LCD Soundsystem, Alice in Chains, Cypress Hill, Morcheeba, The Streets, TV On The Radio i mnoge druge.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije