Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVAK Omiljeni pjevač doputovao kući

Halidu se nakon operacije u Belgiji polako vraća vid

18.04.2009.
u 17:23

Halid Bešlić u petak je sletio u Zagreb, na povratku s liječenja iz Belgije, te je odmah krenuo u Sarajevo. Halidu je oko očišćeno, a liječnici još nisu dali prognoze o tome hoće li mu biti potrebno presađivanje rožnice. Tu će odluku dr. Carla Claes iz Antwerpena, jedan od vodećih svjetskih oftalmologa, donijeti za nekoliko dana.

Procijeni li da bi operacija mogla biti korisna, obavit će je za nekoliko dana. Kako smo doznali, Halid više neće ići na liječničke preglede u Istanbul, gdje su mu preporučili da s operacijom pričeka još neko vrijeme. Popularni se pjevač je s obitelji ponovno otišao na rehabilitaciju u Fojnicu, a kako nam je kazao njegov menadžer Damir Ramljak Tigar, osjeća se odlično poslije povratka iz Belgije.

Nakon prometne nesreće bio je dvojben i nastavak Halidove glazbene karijere zbog teške ozljede jezika. Čini se međutim kako bi uskoro mogao progledati i na ozlijeđeno oko te nastaviti svoju turneju koju je po Hrvatskoj počeo u Domu sportova, nastavio na Gripama, a završava na jesen u zagrebačkoj Areni. (vb)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije