Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

CNN uvrstio INmusic među 50 najboljih svjetskih festivala

inmusic
arhiva
07.06.2012.
u 16:07

Putnički portal GlobalGrasshopper uvrstio INmusic među 10 najboljih europskih festivala, u nakon što ga je dvije godine zaredom britanski Times uvrstio u dvadeset najboljih glazbenih ljetnih festivala

CNN International u svom je članku odabrao i preporučio 50 najboljih svjetskih glazbenih festivala, među koje je uvršten i INmusic festival u Zagrebu. Među nabrojanim festivalim nalaze se i glazbeni festivali poput Roskilde (Danska), Rock Werchtera (Belgija), Primavere (Španjolska), Bonnarooa (Sjedinjene države), Fuji Rock (Japan) i drugih. 

Ove je godine i putnički portal GlobalGrasshopper uvrstio INmusic među 10 najboljih europskih festivala, u nakon što ga je dvije godine zaredom britanski Times uvrstio u dvadeset najboljih glazbenih ljetnih festivala.

Ključne riječi

Komentara 1

DR
drznedaj
16:36 07.06.2012.

Mogo bi sad odmah nabrojat bar 15 koji su i veci i bolji. SAmo u Njemackoj 5, u Austriji 2, Srbiji 1, Madjarskoj 1, ovi blize. I onda bi tek trebao usporedjivat sa ostalima dali je stvarno INMusic bolji od njih. Tak da ne sra...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije