Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izdavaštvo

Boris Tadić na sajmu u Beogradu kupio Dežulovićeve knjige

boris tadić na sajmu knjiga
arhiv vbz
28.10.2012.
u 14:25

Bivši srbijanski predsjednik Boris Tadić kupio je za posjeta beogradskom sajmu knjiga na štandu VBZ-a četiri knjige Borisa Dežulovića. Na sajmu je bilo četrnaest hrvatskih nakladnika.

Četrnaest hrvatskih nakladnika bilo je na štandu Hrvatske zajednice nakladnika i knjižara na netom završenom beogradskom sajmu knjiga. Štandove su imali i hrvatski izdavači s beogradskim podružnicama, pa tako i VBZ, koji je posjetio i bivši srbijanski predsjednik Boris Tadić. Tom je prilikom kupio četiri knjige Borisa Dežulovića. Zemlja gost ovogodišnjeg beogradskog sajma na kojem su nastupili i brojni hrvatski književnici poput Miljenka Jergovića, Ante Tomića, Olje Savičević Ivančević... bila je Mađarska.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
14:31 28.10.2012.

a tko će, nego svoj od svoga...

AT
atomised
17:58 28.10.2012.

Doista je zanimljivo kako Srbi nemaju svog Dežulovića, kao što u Srbiji nikad nisu imali pandana Feral Tribuneu. Baš me zanima koliko dugo bi preživio neki Hrvat da je u Srbiji u jeku rata krenuo objavljivati ono što je Feral bez ikakvih poteškoća radio u Hrvatskoj. No štošta je tu okrenuto naopako. Pa je crno bijelo, a bijelo crno. i u ovoj naopakoj priči, valjda se trebamo diviti nevjerojatnoj snošljivosti bivšeg srbijanskog predsjednika koji kupuje "hrvatskog" autora. Kao što je pod povratom hrvatskog otetog kulturnog blaga Josipoviću podmetnuo srpsku ikonu. Pravi Srbijanac i kao takav principijelan "čovek". Ma baš mu vjerujem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije