Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izdvojili se iz 'Jedine opcije'

Ivan Lovrinović i Ivica Mišić osnovat će svoj klub u Saboru

Lovrinović mišić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
27.09.2016.
u 10:15

Gorana Aleksića rado bi u svom klubu vidjeli i Most i Promijenimo Hrvatsku, a čiji će član postati, odlučit će – kaže on – udruga Franak.

– Naša stranka vrlo je mlada pa je želimo afirmirati. Zato ćemo imati svoj klub zastupnika u Saboru koji smo imali i u prošlom sazivu. Tko će sve biti u njemu, to još ne znamo – kazao nam je jučer čelnik stranke Promijenimo Hrvatsku (PH) Ivan Lovrinović naglasivši da će s koalicijskim partnerima iz “Jedine opcije”, Živim zidom, Akcijom mladih i Uvijek Frankerima, nastaviti surađivati oko onih dijelova programa zbog kojih su u tu koaliciju i ušli.

– To da mi imamo svoj klub zastupnika bio je dogovor i prije izbora. Sa Živim zidom surađivat ćemo u onome oko čega se slažemo, ali bude li nečega o čemu se nećemo složiti, mi možemo biti i protiv – dodao je Ivica Mišić. Obojica bi da im se u klubu pridruži i Goran Aleksić iz udruge Franak, za kojeg se čuje da bi ga rado i Klub zastupnika Mosta, u koji je, napustivši Živi zid, kao nezavisni zastupnik pristupio Hrvoje Runtić.

– Udruga Franak odlučit će član kojeg kluba zastupnika ću biti. Sada sam u koaliciji s kojom sam i došao u Sabor. Ta je koalicija sporazumom potpisala određene ciljeve, a izvan toga neovisni smo u ostalim aktivnostima u Saboru – rekao je Aleksić.     

>> Lovrinović: Nemamo saznanja da je Živi zid primio neevidentirane donacije

>> Lovrinović: Most će kao udav stezati Plenkovića

Komentara 20

DI
dirižabl
10:27 27.09.2016.

Aleksić više nema problema s kreditom u švicarcima, njegov kao i onaj Severine Vučković platit će građani....građani čestitam

JM
Jean-Michel_Nicolier
12:51 27.09.2016.

Izgleda da im to ipak nije bila jedina opcija.

Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
11:31 27.09.2016.

Politika ima i dobru stranu...strast ljudi i njihove prave sklonosti i želje, jako brzo isplivavaju na površinu,i kao što svaka zvijer ostavi svoj trag na snijegu tako nam se i "političari" brzo legitimiraju.To,u razmaku od par mjeseci,opet čini i g.Lovrinović...čovijek obrazovan i (vjerojatno) stručan,ali sa jakom političkom ambicijom, čak pomalo kompromitantnom za njega?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije