Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODSJETNIK NA STRUJU

Elektronička pomoć za novopečene roditelje

29.05.2009.
u 19:43

Mnogi parovi koji su prvi put postali roditelji, pogotovo ako zbog nekog razloga ne mogu računati na pomoć starijih i iskusnijih (svojih roditelja) znaju biti potpuno sluđeni brojnim sitnicama brige za bebu. Onako smušeni i neispavani, teško mogu zapamtiti kad je beba posljednji put jela, kad su je presvukli, kad je vrijeme za san i traje li to predugo...

Jedan mladi bračni par koji se našao u tim nevoljama pokušao je s pamćenjem, s grafikonima i zapisivanjem, ali nikako im nije išlo, pa su smislili elektroničku stvarčicu koja pomaže u tim stvarima. Njihov Itzbeen Baby Timer ima četiri digitalna brojača na kojima se vidi vrijeme proteklo od zadnje promjene pelena, posljednjeg spavanja, hranjenja, i može ga se programirati i za dodatne zadatke. Na dnu je jednostavni mehanički prekidač s oznakama lijevo i desno, podsjetnik za mlade dojilje na kojoj je cici beba prošli put bila, a ima i lampicu koja omogućava roditeljima da se snađu u mraku bez paljenja velikog svjetla koje bi probudilo bebu.

Ako znate nekog kome je takva stvarčica potrebna, ili ćete uskoro i sami postati roditelji pa biste htjeli taj praktični elektronski podsjetnik, Itzbeen se može preko Amazona naručiti po ne pretjeranoj cijeni od 25 dolara (oko 130 kuna).

Želite prijaviti greške?