Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA MIROVATI

Miočić nije prošao bez ozljede protiv Hunta – slomio je šaku na njegovu licu

Mark Hunt
Foto: Facebook/Mark Hunt
21.05.2015.
u 15:27

Miočić bi za raniju dozvolu trebao priskrbiti snimku ruke te dokazati da ona nije puknuta, a Huntov problem je ipak malo teži.

Teške batine koje je Stipe Miočić priuštio Marku Huntu možda nisu ozbiljnije narušile zdravlje Super Samoanca, ali su svakako djelovale na liječnike koji propisuju medicinske suspenzije, piše FightSite.

No jednako loše je prošao i Stipe Miočić u slučaju da mu je stradala desna ruka. Prema njihovu rješenju, obojica boraca bi iz kaveza mogli izbivati čak šest mjeseci.

Miočić bi za raniju dozvolu trebao priskrbiti snimku ruke te dokazati da ona nije puknuta, a Huntov problem je ipak malo teži. Liječnici se žele uvjeriti da mu nije ozbiljnije stradala glava, odnosno lice. I on mora podastrijeti dokaze da je sve u redu s njegovim CT nalazom.

U svakom slučaju Huntu su preporučili 45 dana bez bilo kakvog kontakta na treningu, a 60 dana se zasigurno ne smije boriti u UFC-u.

>> Evo kako legendarni Mark Hunt izgleda nakon što ga je prebio Stipe Miočić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije