Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
e-konzultacije

Vlada preko fejsa i Twittera traži ideje za pomoć turizmu

'turizam_PXL_unu_240811'
''
23.04.2012.
u 10:33

Građani Ministarstvu turizma mogu e-mailom poslati prijedloge za izmjenu zakona u turizmu ili ideje za izradu strategije

Vlada RH traži pomoć građana pri oblikovanju strategije razvoja hrvatskog turizma, kao i za turizam ključnih zakona. Naime, na stranicama Ministarstva turizma objavljeno je da je pokrenut projekt e-konzultacija kojim žele potaknuti građane i sve zainteresirane na slanje svojih prijedloga, ideja i mišljenja o projektima ministarstva.

Građane se želi aktivno uključiti i u proces pripreme prijedloga za izmjene i dopune određenih zakonskih akata koji će ove godine biti upućeni u proceduru. Svoje prijedloge za izmjenu Zakona o pružanju usluga u turizmu građani mogu poslati do 15. svibnja na e-mail savjetovanje@mint.hr, dok do 15. rujna mogu slati prijedloge za izmjenu Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma.

Osim toga, svi građani mogu se uključiti i u izradu glavnog plana i strategije razvoja hrvatskog turizma koju priprema Institut za turizam. Prijedlozi, ideje i mišljenja mogu se poslati do 1. kolovoza na e-mail adresu strategija@iztzg.hr, ali i na forumu forum.iztzg.hr.

Strategija će odgovoriti na ključna pitanja te će dati novu razvojnu viziju hrvatskog turizma, a ujedno će biti i osnova za povećanje konkurentnosti te za povlačenje novca  iz fondova EU, ističu u Ministarstvu turizma.

Komentara 31

Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
11:19 23.04.2012.

Ma idite vi meni lijepo u tri PM, da vam ljudi besplatno osmišljavaju riješenja da bi vi mogli izvlačiti masne plačetine na nerad. Pritisnite one koji bi se time trebali baviti, ili još bolje cijelu hrpu neradničkog nakota po uredimaa državne uprave i administracije. Recimo ured pučkog pravobranitelja u Zagrebu zapošljava dva vježbenika za mjesto \"STRUČNI/A SURADNIK/ICA ZA ZAŠTITU LJUDSKIH PRAVA\". Da pogodim, ja neka radim besplatno i osmišljavam projekte a paraziti kao gore navedeni \"stručni suradnici\" neka izvlače plaću na mom trudu i radu.

OB
-obrisani-
11:19 23.04.2012.

Pa što ne prodaju Njemcu obalu i problem riješen. Ova banda boljševička ne zna uzet novac ni kad ga gost donese a smijali se Bajsu.

BO
Booyaka620
11:17 23.04.2012.

A zašto preko Twita i Fejsa ne priznaju da su svi skupa (s predsjednikom herpetologom) bezidejna bagra koja je unatoč obećanjima lagala građanima samo da dođe na vlast, a poslije - što bude bit će.... Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije