Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Tražite posao? Zaposlenike traže Pepco, Medika, Shimano...

Pogledajte ponudu najboljih poslova ovoga tjedna
04. kolovoza 2021. u 23:38 1 komentara 1189 prikaza
Foto: Pixabay

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Upamtite ove savjete Psiholozi otkrili kako se nositi s tjeskobom koja nastupa nakon povratka u ured

Kofein d.o.o. zapošljava Senior Copywritera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 29.8. Potrebne su izražene komunikacijske i prezentacijske vještine te minimalno pet godina agencijskog iskustva. Poslodavac nudi sudjelovanje u zanimljivim projektima, dinamičnu i nasmijanu radnu okolinu, drage i odgovorne kolege. Prijavite se.

Strabag BRVZ d.o.o. zapošljava na pozicijama Senior Software Developer (m/ž), Mitarbeiter internationale Client-Software-Bereitstellung (m/ž), Junior Backend - / ERP-Developer (m/ž), Senior Backend - / ERP-Develper (m/ž), Mitarbeiter IT-Servicedesk (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 1.9. Aplicirajte.

Gi Group zapošljava na poziciji Junior HR Generalista (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 13.8. Potrebna je visoka sprema društvenog smjera, minimalno godinu iskustva, komunikativnost i otvorenost novim iskustvima, proaktivnost i spremnost na učenje i preuzimanje odgovornosti, vrlo dobro poznavanje MS Office paketa te znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi rad u dinamičnom internacionalnom okruženju, stalno učenje i profesionalni razvoj. Prijavite se.

'To je naša odluka!' Ljudi je ismijavaju jer je kućanica i suprugu priprema užinu za posao svaki dan

Jet2.com Limited zapošljava na pozicijama Resort Customer Helper (Rep) (m/ž), Airport Customer Helper (Rep) – Part Time (m/ž), Resort Customer Helper (m/ž) – Part Time. Lokacije rada su Split i Dubrovnik. Potrebno je tečno poznavanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Medika d.d. zapošljava stručnog suradnika u računovodstvu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 30.8. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema ekonomskog smjera, godinu dana iskustva na istim ili sličnim poslovima, dobro poznavanje MS alata, orijentiranost na detalje i pedantnost, motiviranost za daljnjim razvojem u području računodstva. Prijavite se ovdje.

Pepco zapošljava mlađeg računovođu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 19.8. Uvjeti su završena najmanje viša škola, poznavanje poreza i računovodstvenih propisa, poznavanje načela upravljanja imovinom i načela o kretanju dokumentacije, godina dana iskustva na istim ili sličnim poslovima te vrlo dobro poznavanje engleskog jezika. Poslodavac nudi siguran posao i stimulativna primanja, priliku za razvoj i napredovanje, rad u međunarodnom okruženju i prijateljsku organizacijsku kulturu, popust za zaposlenike i dodatne benefite. Aplicirajte.

Andersson & Sjöblom Technical Management d.o.o. zapošljava na poziciji Civil Engineer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 31.8. Potrebno je znanje engleskog jezika, a poznavanje švedskog je prednost. Prijavite se.

SUDAR HITNE I AUTA Kod Virovitice poginule medicinska sestra i pacijentica: 'Danas je naš posao naplatio danak'

Answear.com S.A. zapošljava na pozicijama SEM Specialist – Croatian market (m/ž), Performance Marketing Specialit – Croatioan market (m/ž), E-Commerce Specialist – Croatian market (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 22.8. Potrebno je minimalno godinu dana radnog iskustva, poznavanje SEO i Google Ads-a, analitičnost, poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Shimano zapošljava na poziciji Sales Representative (m/ž) za Hrvatsku. Rok prijave je 14.8. Poslodavac nudi atraktivnu mjesečnu plaću, službeni automobil, timski duh i podršku. Potrebno je dobro poznavanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije i viša stručna sprema. Aplicirajte.

Workforce za potrebe klijenta traži računovođu (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 12.8. Potrebna je minimalno srednja stručna, iskustvo u računovodstveno-financijskim poslovima minimalno tri godine, izvrsno poznavanje rada na računalu te sklonost timskom radu. Prijavite se ovdje.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

Zvonimir Despot
Što se to dogodilo s Milanovićem? Ovo se ne bi usudio kazati ni Tuđman
Umjetnost kao terapija
Umjetnost kao terapija
Doživite kulturu u metropoli – ovo ne biste smjeli propustiti
  • Avatar Torento
    Torento:

    Neka objave ovaj poziv za posao u Njemačkoj, Austriji i Italiji. Tamo su otjerali radnike zbog mobinga, loših radnih uvjeta i malih plaća. S njima su otišle i njihove obitelji. Sada su pohlepne trgovine izgubile oko 400.000 potencijalnih radnika, ali ... prikaži još! i kupaca. NICE JOB!