Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'To je naša odluka!'

Ljudi je ismijavaju jer je kućanica i suprugu priprema užinu za posao svaki dan

Hannah/TikTok
04.08.2021.
u 12:30

Suprug dobro zarađuje, pa su shvatili da nema potrebe da ona radi - ovako provode puno vremena zajedno i uživaju u tome.

Neke žene usmjerene su prema uspješnoj karijeri, neke balansiraju između posla i obitelji, a neke su se odlučile potpuno posvetiti domu i djeci - niti jedan od izbora ne treba ismijavati niti osuđivati jer je to isključivo odluka te žene.

Ovu teoriju zagovara i Hannah, žena koja se dogovorila sa suprugom da će biti kod kuće, pa je postala meta osuda i ismijavanja nakon što je na TikToku objavila da mu svakodnevno priprema ručak za posao, čisti i posprema. Najčešće pitanje koje dobije je: "Je li to sve što radiš?", a Hannah odgovara da ima i druge interese, prenosi The Sun.

Suprug dobro zarađuje, pa su shvatili da nema potrebe da ona radi - ovako provode puno vremena zajedno i uživaju u tome.

Mnogi su rekli i da bi sam trebao pripremati užinu te da im je veza staromodna, ali njih dvoje se ne obaziru na ružne komentare.

Bilo je i onih koji su rekli kako joj zavide jer bi voljeli biti što više kod kuće s obitelji. "Ovakav način života je definitivno podcijenjen u današnje vrijeme", napisao je netko.

@bentonoods

Pesto Steak Sandwich for my husbands lunch 🥩🥪 ##lunchformyhusband ##pesto ##steak ##LiveFlowSweatDuet ##caption

♬ original sound - Hannah Lee
@bentonoods

I think I did this right….Q and A 🥰##magicbombdance ##housewife ##questions ##fypage

♬ The Magic Bomb (Extended Mix) - Hoàng Read

Svako jutro budi se u 4 i 30 kako bi svome suprugu napravila doručak:

1/2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije