Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavnik radnika

Promjena u Nadzornom odboru Ine: Radničko vijeće opozvalo Mikuša

Božo Mikuš
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
09.07.2014.
u 18:15

"Predsjednik Nadzornog odbora je odmah pokrenuo proceduru registracije novoimenovane članice Nadzornog odbora", poručuju iz Ine.

Hrvatska naftna kompanija Ina izvijestila je da je na današnjoj sjednici Radničkog vijeća opozvan dosadašnji predstavnik radnika u Nadzornom odboru tvrtke Božo Mikuš.

Radničko vijeće je na njegovo mjesto imenovalo Maju Rilović. "Predsjednik Nadzornog odbora je odmah pokrenuo proceduru registracije novoimenovane članice Nadzornog odbora, kao i u slučaju prethodnog imenovanja Mikuša", poručuju iz Ine.

Mikušu su se zahvalili za "njegov rad i doprinos Nadzornom odboru". 

>>Siniša Petrović: Nisam ja 'premijerov pajdo', imam reference za to što radim u Ini

>>Rilović: Sva tri sindikata Ine rekla ne smanjenju plaća

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije