Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUB

Novo vodstvo Kluba glavnih ekonomista

Zrinka Živković Matijević
Foto: Davorin Višnjić/Pixsell
06.12.2018.
u 06:20

Dosad je predsjednik bio Hrvoje Stojić, direktor ekonomskih istraživanja Addiko banke

HUB je izabrao novo vodstvo svog Kluba glavnih ekonomista: predsjednica će sljedeće dvije godine biti Zrinka Živković Matijević, direktorica ekonomskih i financijskih istraživanja Raiffeisen banke, a dopredsjednik Zdeslav Šantić, direktor ekonomskih istraživanja OTP banke.

Šantić je dosad bio glavni ekonomist Splitske banke, a na novu je funkciju prešao pripajanjem OTP-u.

Dosad je predsjednik bio Hrvoje Stojić, direktor ekonomskih istraživanja Addiko banke.

Zrinka Živković Matijević magistrica je ekonomije, a karijeru je započela u Ministarstvu za europske integracije, odakle je prešla u Ministarstvo financija, u upravu za financijski sustav. U Raiffeisen Consulting dolazi 2004. na poziciju ekonomske analitičarke u direkciju za ekonomska istraživanja, gdje direktorica postaje 2009.

Z. Šantić karijeru je počeo kao ekonomski analitičar u uredu predsjednika Vlade RH, a potom u Središnjem državnom uredu za razvojnu strategiju. Radio je i u RBA kao direktor direkcije za ekonomska istraživanja.

Što će se promijeniti uvođenjem eura i hoće li sve poskupjeti:

Zrinka Živković Matijević
1/10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije