Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrana za petinu skuplja

Inflacija ubrzala: Srpanjska bi u Hrvatskoj mogla biti i 14%, europski gradovi reduciraju javnu rasvjetu, toplu vodu...

30.07.2022.
u 09:23

Srpanjska je inflacija u eurozoni ubrzala na 8,9 posto, s tim što rastom cijena kao i dosad prednjače baltičke države sa stopom koja je premašila 20 posto, dok je u tri vodeće europske ekonomije, Njemačkoj (8,5 posto), Italiji (8,4 posto) te Francuskoj (6,8 posto) skok cijena ipak bio nešto niži.

Komentara 35

Avatar drug Joža
drug Joža
09:57 30.07.2022.

Pazi, boje se prelaska na euro i "zaokruživanja cijena"...Nema straha u Hrvatskoj, jer su ih zadnjih tjedana trgovci i ostala gamad, toliko podigli cijene da kad dođe euro mogu slobodno prepisati cijene po stvarnom tečaju i reći "ništa nismo zaokruživali naviše", ma živi otpad.

AD
admzaq
09:54 30.07.2022.

Još je i "dobro" u gradovima sa cijenama jer tu postoji konkurencija i akcije. Jučer prolazim kroz neko selo koje se nalazi na županijskoj cesti i cijene nekih artikala su bile i 50% veće nego u Zagrebu, jer osim jednee trgovine nema ničega. I onda se čudo što se sela prazne. Ovo će to samo još ubrzati.

DU
Deleted user
09:51 30.07.2022.

Lijek je u masovnom zapošljavanju u javne i državne službe! To se predivno poklapa sa predstojećim izborima. Tim genijalnih stručnjaka već ubrzano radi na uvođenju novih poreza koji će doprinijeti povećanju zapošljavanja. Porez za useljenike, porez solidarnosti sa državnim agencijama, zabavni porez, porez nad porezima samo su neki od genijalnih rješenja koja će osigurati već od ove jeseni bolju prošlost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?