Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turističko vijeće

HTZ za top događanja izdvaja 6,4 milijuna kuna

Špancirfest
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
09.04.2019.
u 20:46

S 4,4 milijuna kuna sufinancirat će se 32 projekta, kao što su Špancirfest, Sinjska alka, Pulski filmski festival, Dubrovačke ljetne igre, Picokijada, INMusic festival...

Nova direktorica predstavništava Hrvatske turističke zajednice u Britaniji je Darija Reić, koja je radila u TUI-ju te turističkoj zajednici Hong Konga, odlučilo je Turističko vijeće.

Izabrana je i PR agencija za 2019., Hills Balfour, a Turističko vijeće odlučilo je i sa 6,4 milijuna kuna sufinancirati top događanja i programe destinacijskih menadžment-kompanija.

S 4,4 milijuna kuna sufinancirat će se 32 projekta, kao što su Špancirfest, Sinjska alka, Pulski filmski festival, Dubrovačke ljetne igre, Picokijada, INMusic festival... u sklopu projekta “Sportska Hrvatska” financijsku pomoć dobit će i DOBRO World Cup Osijek 2019., ATP turnir Plava Laguna Croatia Open Umag, Pannonian Challenge, Tour of Croatia...

VIDEO Žene u turizmu: Razgovor s Josipom Jutt Ferlan, Martinom Bienenfeld i Barbarom Mesić:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije