Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

„Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo“

Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo
19.08.2022.
u 09:42

Centar za održivi razvoj održao je jučer u Imotskom tribinu „Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo“ u okviru projekta „Dijalogom do Hrvatske mreže za društveno poduzetništvo“, koji se sufinancira iz Europskog socijalnog fonda.

Nositelj projekta je Centar za ruralni razvoj CERURA HR, a Centar za održivi razvoj iz Imotskog je jedan od partnera na projektu. Razdoblje provedbe projekta je od 31.10.2020. do 31.10.2023. godine.

Snježana Petrušić iz Centra za održivi razvoj upoznala je sudionike s projektom “Dijalogom do Hrvatske mreže za društveno poduzetništvo” te predstavila Udrugu osnovanu u sklopu projekta pod nazivom „Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo“. Objasnila je na koji način funkcionira osnovana Udruga i potakla sudionike da razmisle o besplatnom učlanjivanju u nju. Nakon uvodne riječi predstavila je primjere dobre prakse društvenog poduzetništva. Na kraju tribine okupljenima se obratio Stipe Efendić, predsjednik Centra za ruralni razvoj CERURA HR, te potakao sudionike da razmisle o društvenom poduzetništvu i učlanjenju u Udrugu ''Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo''. “Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo“ trenutno broji oko 100 članova.

O projektu i projektnim aktivnostima više informacija potražite na mrežnoj stranici projekta: www.socialbiz.cerura.hr. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Centra za ruralni razvoj CERURA HR.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije