Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog odluke stožera

HGK produljila privremeno ukidanje članarina za veljaču

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
19.02.2021.
u 17:32

HGK je donijela odluku i da se privremeno (od 1. siječnja do 31. ožujka 2021.) ukida obveza plaćanja članarine za članice HGK sa sjedištem na području pogođenom potresom iz Sisačko-moslavačke županije, navode

Hrvatska gospodarska komora (HGK) odlučila je produljiti svoju odluku o prijevremenom ukidanju članarine svima onima kojima je odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite onemogućen rad.

Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

"Hrvatska gospodarska komora donijela je odluku o produljenju privremenoga ukidanja obveze plaćanja članarine uslijed ograničenja radi epidemioloških uvjeta, na temelju Odluke Stožera civilne zaštite RH o izmjenama Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja od 12. veljače. Odluka se primjenjuje od 1. do 28. veljače.

Podsjećamo, HGK je donijela odluku i da se privremeno (od 1. siječnja do 31. ožujka 2021.) ukida obveza plaćanja članarine za članice HGK sa sjedištem na području pogođenom potresom iz Sisačko-moslavačke županije, kojima je onemogućeno redovito poslovanje zbog posljedica potresa.

Krajem prošle godine je sve članice osnovane iza 1. siječnja 2021. oslobodila plaćanja članarina za prve dvije godine poslovanja. Zbog iznimno teških uvjeta izazvanih koronom i tvrtke koje su s radom počele 1. siječnja 2020. također su oslobođene članarine za 2021", navodi se u priopćenju objavljenom na stranicama HGK-a. 

VIDEO: Potres zatresao zgradu tijekom sjednice Vlade - Banožić nastavio čitati, a Plenković kazao: Osjetili smo potres

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije