Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRABAR POTEZ

Degordian se širi: Novi ured otvorili su u New Yorku

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/3
14.12.2021.
u 10:28

Na čelu njujorškog ureda bit će Swany Velázquez, a iz Degordiana kažu da je ideja iza ovog koraka napraviti nultu točku, odnosno ishodište za američko tržište.

U zadnjih godinu dana međunarodni prihod tvrtke Degordian narastao je za 180 posto, a ove godine odlučili su pomaknuti svoje granice i otvoriti četvrti ured i to u New Yorku.

Prije 12 godina otvorili su svoj prvi ured u Zagrebu, a nekoliko godina kasnije i u Mostaru. Nakon toga uslijedio je beogradski ured, a sada nastavljaju graditi svoju međunarodnu poziciju uredom n SAD-u.

- Kada smo nastali 2009., bila je najgora recesija. Kompanije su dijelile otkaze, vladao je ogroman negativizam i depresija. Nastali smo upravo tada i prkosili tome. Zapošljavali smo, osvajali nagrade Najbolji poslodavac i širili se internacionalno. Od tada, uvijek smo pokušavali pomicati svoje granice i biti inspiracija drugima. Otvaranje ureda u New Yorku je primjer toga. Ovo nam je velik korak, hrabar korak, no definitivno nova stranica naše knjige koja će nam još mnogo toga otvoriti - rekao je Daniel Ackermann, CEO Degordiana.

Na čelu njujorškog ureda bit će Swany Velázquez, a iz Degordiana kažu da je ideja iza ovog koraka napraviti nultu točku, odnosno ishodište za američko tržište. Njihov njujorški business development tim fokusirat će se na razvoj partnerstva, prodajne mreže, networkinga te ono najvažnije — na razvoj mreže klijenata. 

Plan im je graditi bazu klijenata u New Yorku te generalno na području SAD-a, a sva rješenja producirati u Adriatic regiji. Ističu da im je želja ovdje osigurati vrhunski tim stručnjaka za koje su sigurni da mogu graditi i realizirati najkvalitetnije i najkompleksnije globalne projekte

Svoju su priliku prepoznali u New Yorku za koji kažu da ima najnaprednije svjetsko tržište s velikim potrebama, a postoji svega desetak velikih i ozbiljnih agencija. Većina agencija su, kako kažu, manje te imaju premali broj ljudi i uzak spektar usluga. Svoju priliku vide u tome što su potpuno drugačiji. Imaju 120 zaposlenih, a sa sestrinskim tvrtkama 250.

Voditeljica njujorškog ureda i izvršna direktorica za sjevernoameričko tržište, Swany Velázquez, u Degordianu vidi ogroman potencijal.

- Degordian pratim već nekoliko godina. Uvijek me fascinirala Degordianova kultura, talent, tim i kvaliteta. Koliko god sam već godinama prisutna na US tržištu, ne znam kada sam zadnji puta vidjela tako nešto. Mislim da Degordian ima ogroman potencijal kako u NYC, tako i na svjetskoj razini. Jako se veselim novim počecima. Ono što je napravljeno u Hrvatskoj, želimo ponoviti u NYC-u - rekla je Velázquez.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije