Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Banka na mobitelu za opušteniji odmor

Foto: PR
1/2
27.07.2022.
u 14:42

mHPB aplikacija omogućava jednostavno i brzo bankarstvo za sve potrebe korisnika

Hrvatska poštanska banka je prepoznata na tržištu po digitalnim inovacijama: prvi smo u Hrvatskoj u mobilno bankarstvo uveli biometrijsku prijavu, omogućili online otvaranje računa, podizanje gotovine na bankomatu bez kartice kao i opciju Slikaj i plati, a prvi smo otvorili i ePoslovnicu kojoj se može pristupiti i s mobitela.

ePoslovnica je korak u budućnost bankarstva, integrirana je u HPB mobilno i internetsko bankarstvo za fizičke osobe te omogućuje izravan pristup, individualno savjetovanje s bankarom i ugovaranje proizvoda i usluga Banke. Klijent sam bira način komunikacije (chat, audio poziv ili video razgovor), a proizvode i usluge ugovara i potpisuje naprednim elektroničkim potpisom.

HPB je među prvim bankama u Hrvatskoj na svojim digitalnim kanalima uvela instant plaćanja i omogućila platne transakcije u realnom vremenu 24/7 čime je započelo novo doba razvoja modernih usluga plaćanja.

Vizija digitalne transformacije HPB-a je ponuditi jedinstveni pristup na svim kanalima interakcije te odgovoriti na sve potrebe klijenta vezane uz financijsko poslovanje u punom opsegu.  

Banka na mobitelu klijentima omogućava jednostavno i brzo bankarstvo uz potpunu kontrolu troškova pa i dugo čekani odmor, putovanje ili promjena plana za još bolje punjenje baterija ovog ljeta mogu biti opušteniji.  

Foto: HPB

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije