Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okreće novu stranicu

Banka kovanica povećava svoj kapital

transakcija, kune
Davor Puklavec/PIXSELL
17.12.2013.
u 17:57

- Nakon intenzivnih aktivnosti na stabiliziranju našeg portfelja, repozicioniramo se kao ''lean'' poslovna banka s atraktivnim profilom- izjavio je Nicola Ceccaroli, novoimenovani prokurist banke.

Banka kovanica povećava svoj kapital i okreće novu stranicu u svom poslovanju, priopćeno je iz te banke nakon održane Glavne skupštine.

- U okviru predviđenih inovacija i napretka, spremni smo za redizajn poslovnih procesa Banke. Nakon intenzivnih aktivnosti na stabiliziranju našeg portfelja, repozicioniramo se kao ''lean'' poslovna banka s atraktivnim profilom. Planirano namjeravamo ostvariti optimalizacijom troškova i kreiranjem nove vrijednosti za naše klijente s tim da naš većinski vlasnik i dioničar, Cassa di Risparmio della Repubblica di San Marino S.p.A., najstarija bankarska grupacija u Republici San Marino,upravo dokapitalizira Banku Kovanica d.d. u iznosu od četiri milijuna eura- izjavio je Nicola Ceccaroli, novoimenovani prokurist banke.

U priopćenju nadalje pišu da se poslovanje s građanstvom i pravnim osobama od siječnja sa sadašnjeg mjesta u Zadarskoj 80 u Zagrebu premiještaju u novouređene i obnovljene poslovne prostore u Vukovarskoj 52 i također dodaju da sadašnje odjele potpore poslovanju u sjedištu banke u u Preradovićevoj 29  u Varaždinu osnažuju ''na način da preuzimaju ulogu središnje integrirane platforme, čija je strateška uloga provedba kvalitete i učinkovitosti procesa te u konačnici jačanje produktivnosti u cijeloj zemlji.''

>> Kamate padaju, inflacija raste – evo koliko je štednja isplativa!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije