Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

65 slavonskih poduzetnica Daruvarčanima predstavilo tradicionalne domaće proizvode i rukotvorine

Ženska perspektiva
Foto: Promo
1/2
02.09.2015.
u 13:42

Kako bi se ovim projektom poduzetnicama omogućila veća vidljivost, bolja međusobna povezanost i mentorstvo u jačanju njihovih poduzeća, proteklih je mjeseci održan niz edukacijskih radionica

Proteklog vikenda Daruvar je ugostio 65 slavonskih poduzetnica, sudionica projekta „Ženska perspektiva“, koje su na središnjem gradskome trgu građanima predstavile svoje tradicionalne domaće proizvode i rukotvorine.

Posjet Daruvaru organiziran je u sklopu projekta „Ženska perspektiva“ kojeg provodi Udruga za razvoj poduzetništva „PERSPEKTIVA“, a koji poduzetnicama iz sedam slabije razvijenih županija srednje i istočne Hrvatske omogućuje kvalitetniji razvoj i jačanje njihovih poduzetničkih aktivnosti.

S poduzetnicama su se tom prilikom družili gradonačelnik Grada Daruvara Damir Lneniček i predsjednica Gradskoga vijeća Snježana Sabo, inače i sama sudionica projekta.

„Edukacijske radionice o poduzetničkim i socijalnim vještinama dokazale su da trebamo puno znanja i informacija, međusobnog umrežavanja i razmjene iskustava. Prodaja roba i usluga vrhunac je tog poslovnog puta, što su neke od nas i pokazale na sajmu u Daruvaru, uskoro će biti i u Glini, no nadam se da će se umrežavanje na lokalnoj i regionalnoj razini nastaviti i u budućnosti“, izjavila je Snježana Sabo.

Foto: Arena Hospitality Group

Kako bi se ovim projektom poduzetnicama omogućila veća vidljivost, bolja međusobna povezanost i mentorstvo u jačanju njihovih poduzeća, proteklih je mjeseci održan niz edukacijskih radionica. Osim edukacijskih radionica, ovog je vikenda poduzetnicama u goste stigla Kristina Ercegović, poznata autorica i poduzetnica koja je podijelila svoja iskustva.

„Ženska perspektiva odlično je osmišljen i organiziran program. Osluškuje stvarne potrebe žena, pruža im znanja koja im trebaju, dovodi kvalitetne i autentične predavače te pruža izvrsnu priliku za umrežavanjem i inspiraciju uz stalni poticaj i podršku koja nam svima treba. Bilo mi je zadovoljstvo sudjelovati kratko. Kako i same žene kažu - dotaklo me“, rekla je Kristina Ercegović.

Završetkom poslovne edukacije projekt je ušao u novu fazu u kojoj će poduzetnicama biti dodijeljeni mentori kako bi ih savjetovali i pomogli im podići kvalitetu njihova poslovanja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije