Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiv model

Ups! Tri poznate mladenke na svojim vjenčanjima se pojavile u identičnim vjenčanicama

Foto: Pixsell
1/6
16.06.2022.
u 18:30

Riječ je o vjenčanici iz kolekcije Mila Nova koja je ukrajinski brend a konkretan model vjenčanice zove se Irina i za ovim modelom su poludjele Dina Dragija. Anđela Manitašević i Ivana Mišura Vlaović.

Jedan model vjenčanice pokazao se kao apsolutni hit kod celebrity mladenki koje su u zadnjih godinu dana kročile u brak. Dina Dragija prošli vikend se udala za nogometaša Tina Jedvaja, a njezina svjetlucava vjenčanica s visokim ovratnikom te naglašenim ramenima privukla je pažnju.

Riječ je o vjenčanici iz kolekcije Mila Nova koja je ukrajinski brend a konkretan model vjenčanice zove se Irina i za ovim modelom su poludjele još neke poznate dame. Nekoliko dana prije vjenčanja našeg nogometaša Jedvaja i njegove odabranice Dine u identičnoj haljini se udala i bivša djevojka Luke Jovića -  Anđela Manitašević. Ona se u istoj haljini s dugačkim prorezom na lijevoj strani udala za srpskog nogometaša Nemanju Brankovića. Ovaj model vjenčanice još prije godinu dana prva je odabrala Ivana Mišura Vlaović kada se udavala za bivšeg nogometaša Gorana Vlaovića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Delač (@ivana.delac)

 

Ukrajinski brend Milla Nova ima svoju internet stranicu preko koje se haljina može naručiti, ali dostupna je i kod nas u trgovinama, a Ivana je svoju kupila u Vesni Sposi. Ovaj model je iz kolekcije Royal 2022. i jako je popularan, a na internetskoj stranici nema istaknute cijene za ovu haljinu dok se ostale haljine ovog brenda prodaju po cijeni od nekoliko stotina eura do tri tisuće eura. 

VIDEO Sejo Sexon predstavio je novi album Zabranjenog pušenja: Kakva sam ja zvijezda kad imam 200 kuna u džepu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije