Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gradnja

Za novo krilo psihijatrijske bolnice 17 milijuna kuna

psihijatrijska bolnica vrapče
Robert Anic/PIXSELL
09.08.2012.
u 15:45

Novi odjel imat će ukupno 65 kreveta za pacijente u dnevnoj njezi, a mnogo veći prostor zauzimat će prostorije stacionara i dnevne bolnice, poput dvorana za grupnu i individualnu terapiju

Gradnja trećeg odjela psihijatrijske bolnice “Sveti Ivan” u Jankomiru, površine 4224 četvorna metra, bit će gotova do kraja godine. Najavio je to danas gradonačelnik Milan Bandić obilazeći gradilište u koje je uloženo 17 milijuna kuna.

– Gradnja novog krila neće proširiti smještajne kapacitete bolnice, nego će, po uzoru na europske modele liječenja, pacijenti boraviti u bolnici preko dana, gdje će im biti osigurana dnevna njega. Navečer će biti sa svojim obiteljima – objasnio je Mate Mihanović, ravnatelj bolnice Sveti Ivan.

Tako će novi odjel imati ukupno 65 kreveta za pacijente u dnevnoj njezi, a mnogo veći prostor zauzimat će prostorije stacionara i dnevne bolnice, poput dvorana za grupnu i individualnu terapiju. Za gradnju šestog odjela, čija je vrijednost 30.000 kuna, raspisan je natječaj koji je u tijeku.

Komentara 1

LI
LILLIT
11:18 12.08.2012.

To me ne cudi. Bandic se zeli rijesiti supruge Vesne, za koju znamo od koje bolesti pati. jadna Vesna!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije