Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Za izbore se pripremaju online kvartovskom anketom

Tomislav Tomašević njihov je kandidat je za gradonačelnika, upravo završavaju izborni program
27. siječnja 2021. u 14:45 5 komentara 856 prikaza
Osnovana Možemo!Pula, lokalna grupa političke platforme Možemo!
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Stranka Zagreb je naš i politička platforma Možemo!, koje stoje iza Tomislava Tomaševića, jednog od trenutačnih favorita za drugi krug lokalnih izbora, pokrenule su online anketu putem koje pozivaju stanovnike metropole da im ukažu na probleme u njihovim kvartovima.

Za vikend su kod tržnice Utrina dijelili letke kojima potiču Zagrepčane da ispune anketu, a želja im je, ističu, na izbore izići s programom koji proizlazi iz stvarnih problema naselja i njihovih stanovnika.

– Na izborima imamo priliku iz temelja promijeniti način upravljanja našim gradom i kvartovima u kojima živimo. Želimo upravljanje gradom uzeti iz ruku onih koji već dugi niz godina donose odluke suprotne interesu većine ljudi koji u Zagrebu žive – pišu na letku i napominju da je u njihovoj viziji metropola zelena, socijalno pravedna i transparentna te otporna na krize, grad u kojem svatko može dobiti kvalitetne javne usluge i druge sadržaje u svom naselju. A osim što u anketi pitaju koji su problemi u kvartu onoga tko je ispunjava te kako bi ih riješio, predložiti se može i vizija razvoja kvarta. Svojim će prijedlozima tako, kažu u Zagreb je naš, stanovnici sudjelovati u njihovu rješavanju.

pojavio se i lažni
Goga se obratila javnosti: 'Dogodilo se nešto nemoguće, blokirali su moj račun, ne mogu ništa više'
JUBIZOL
Energetski štedljiva kuća
Veliki vodič - zbog ovih kvalitetnih fasada godišnje možete uštedjeti i do dvije hrvatske plaće
  • 2Xgeneral:

    minimani uvjeti: rođeni zagrepčanec ili barem 50 godina života u zagrebu

  • 20021950:

    Tomašević TREBA biti gradonačelnik ! Mlad je, školovan i pošten čovjek, - i to su predispozicije za to radno mjesto a koje Tomislav posjeduje !

  • ivanivić:

    Bože,ne dozvoli da Zagreb padne u ruke ni Mili ni crvenim kmerima.