Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb je naš i MOŽEMO! u akciji

Za izbore se pripremaju online kvartovskom anketom

Osnovana Možemo!Pula, lokalna grupa političke platforme Možemo!
Srecko Niketic/PIXSELL
27.01.2021.
u 14:45

Tomislav Tomašević njihov je kandidat je za gradonačelnika, upravo završavaju izborni program

Stranka Zagreb je naš i politička platforma Možemo!, koje stoje iza Tomislava Tomaševića, jednog od trenutačnih favorita za drugi krug lokalnih izbora, pokrenule su online anketu putem koje pozivaju stanovnike metropole da im ukažu na probleme u njihovim kvartovima.

Za vikend su kod tržnice Utrina dijelili letke kojima potiču Zagrepčane da ispune anketu, a želja im je, ističu, na izbore izići s programom koji proizlazi iz stvarnih problema naselja i njihovih stanovnika.

– Na izborima imamo priliku iz temelja promijeniti način upravljanja našim gradom i kvartovima u kojima živimo. Želimo upravljanje gradom uzeti iz ruku onih koji već dugi niz godina donose odluke suprotne interesu većine ljudi koji u Zagrebu žive – pišu na letku i napominju da je u njihovoj viziji metropola zelena, socijalno pravedna i transparentna te otporna na krize, grad u kojem svatko može dobiti kvalitetne javne usluge i druge sadržaje u svom naselju. A osim što u anketi pitaju koji su problemi u kvartu onoga tko je ispunjava te kako bi ih riješio, predložiti se može i vizija razvoja kvarta. Svojim će prijedlozima tako, kažu u Zagreb je naš, stanovnici sudjelovati u njihovu rješavanju.

Komentara 5

2X
2Xgeneral
06:47 29.01.2021.

minimani uvjeti: rođeni zagrepčanec ili barem 50 godina života u zagrebu

20
20021950
19:23 27.01.2021.

Tomašević TREBA biti gradonačelnik ! Mlad je, školovan i pošten čovjek, - i to su predispozicije za to radno mjesto a koje Tomislav posjeduje !

IV
ivanivić
16:52 27.01.2021.

Bože,ne dozvoli da Zagreb padne u ruke ni Mili ni crvenim kmerima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije