Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobjegni s cirkusom

Vikend-vodič: Kako najbolje provesti slobodne dane u Zagrebu

Footloose (1)
Autor
Mateja Šobak/VLM
12.07.2013.
u 15:00

Pogledajte mjuzikl Footloose na Bundeku ili pobjegnite s modnim cirkusom CKT-a

Footloose na Ljetnoj pozornici na Bundeku

Nakon što mu majka ostane bez posla, Ren McCormack s njom se seli u gradić Beaumont. Uspavanim gradom “vlada” velečasni Shaw Moore koji zabranjuje ples te maturanti ne smiju organizirati maturalnu zabavu. Ren se ne može pomiriti s takvim načinom života i odluči uzeti stvar u svoje ruke.

U ovoj priči lakonogog mjuzikla uživat će u nedjelju 14. srpnja svi posjetitelji Ljetne pozornice Bundek. Početak mjuzikla je u 21 sat, a ulaz je besplatan.

Tradicionalni \"ParaJapetić\" na rasporedu ove subote

U Gorici Svetojanskoj i Žitnici na Japetiću ove se subote održava “ParaJapetić”, natjecanje u paraglajdingu. Prijave za sudjelovanje su u 8 sati, a proglašenje pobjednika u 19.

U knjižnici fotografije različitih hrvatskih narodnih nošnji

Do polovice 19. st. narodne nošnje nosilo je uglavnom seosko stanovništvo, a sva njihova raskoš može se do 21. srpnja vidjeti na izložbi u knjižnici I. G. Kovačića u Vukovarskoj 35.

Dvije popularne izvedbe Teatra Exit za cijenu jedne

Ljetne noći Teatra Exit u MUO (Trg maršala Tita 10) nastavljaju se ove subote. “Mnogo vike ni za što” počinje u 21 sat, a odmah nakon “Ukroćena goropadnica”, obje za 65 kuna.

Pobjegni s modnim cirkusom 

Pobjegni s modnim cirkusom”, kultni buvljak CeKaTea, opet je na rasporedu ove subote 13. srpnja od 17 do 21 sat u atriju centra u Parku Stara Trešnjevka 1.

Sladoled na štapiću, molim!

U knjižnici Kustošija, u Ilici 312a, može se naučiti sve o povijesti nastanka sladoleda, i to kroz časopise, knjige i dječje radove na izložbi otvorenoj u izlogu knjižnice.

Vintage Industrial Bar

Of Duty i DJ Frajman izvođači su koji će u subotu zagrijati Vintage Industrial Bar na Savskoj cesti 160. Svirka počinje od 22 sata, a ulaznica stoji 10 kuna.

Igraonice u Maksimiru

Besplatne ljetne igraonice, u organizaciji Centra za kulturu i informacije Maksimir, održavaju se svake subote i nedjelje od 18 do 19 sati na malom dječjem igralištu u Maksimiru. Ovog vikenda teme su “stani-kreni” u subotu i “putovanja” u nedjelju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije