Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

U petak je Norijada - doznajemo kako će se regulirati promet

Stanje u prometu moći će se pratiti na službenoj internetskoj stranici ZET-a te izravnim tonskim sadržajima koji će se čuti u putničkim prostorima svih vozila
14. svibnja 2013. u 09:59 0 komentara 104 prikaza
Norijada Zagreb (1)
Foto: Patrik Macek/Pixsell

U petak 17. svibnja zagrebački matrunarni - nore. A, za vrijeme Norijade njihovi će sugrađani morati stisnuti zube i prilagoditi se privremenoj regulaciji prometa, o kojoj je izvijestio ZET. 

Na središnjem zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, maturanti, njih oko 4000, okupljat će se od 11.30 sati te će u 12 sati u koloni krenuti prema Bundeku.

Trasa kretanja kolone s Trga bana Jelačića bit će: Praška - Trg N. Š. Zrinskog - Strossmayerov trg - Tomislavov trg - Mihanovićeva - Miramarska - Ulica grada Vukovara - Hrvatske bratske zajednice - Avenija V. Holjevca - Damira Tomljenovića Gavrana - Bundek.

Oko 12.00 sati očekuje se početak preusmjeravanja tramvajskog i autobusnog prometa, ovisno o dijelu grada kojim će kolona kretati.

U prvoj fazi bit će obustavljen tramvajski promet preko Trga bana Josipa Jelačića i Praškom te će linije 1, 6, 11, 13, 14 i 17 prometovati preko Glavnog kolodvora, a linija 12 Ulicom grada Vukovara.

Oko 12.20 sati slijedi kratkotrajni prekid prometa Mihanovićevom i Vodnikovom (oko 15 minuta, dok kolona ne skrene u Miramarsku).

Oko 12.35 sati kratkotrajni prekid tramvajskog prometa bit će i u Ulici grada Vukovara, kod Miramarske (oko 15 minuta, dok kolona ne skrene u Aveniju Hrvatske bratske zajednice).

Oko 12.45 sati bit će preusmjerene autobusne linije terminala Glavni kolodvor te će s Glavnog kolodvora prometovati trasom Ulica grada Vukovara, Držićeva, Avenija Dubrovnik i dalje svojim trasama.

Kada kolona bude u zoni Mosta Slobode autobusi će se preusmjeriti trasom Slavonska avenija - Držićeva - Avenija Dubrovnik i dalje svojim trasama.

Stanje u prometu moći će se pratiti na službenoj internetskoj stranici ZET-a te izravnim tonskim sadržajima koji će se čuti u putničkim prostorima svih vozila. Telefonske informacije o trenutnom stanju u prometu moći će se dobiti u Kontakt centru ZET-a na telefone 060 100 001 i 0800 200 060.

A1
PROMO
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.