Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno gorio automobil u Zagrebu

Mercedes potpuno izgorio, a stradao i VW Polo. Vlasnik: 'Lako za auto. Svake godine izađe novi model'

Na Laništu u potpunosti izgorio Mercedes
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/15
03.12.2019.
u 16:28

Kada su vatrogasci stigli na mjesto događaja, požar se već bio razbuktao

Tijekom prošle noći u Zagrebu je ponovno gorio automobil, ovaj put u naselju Lanište. 

Kako doznajemo od vatrogasaca, dojavu o požaru na automobilu dobili su u 1:51. Na teren je izašlo pet vatrogasaca, a požar je lokaliziran već oko 2 sata. U požaru je oštećena i desna strana VW Pola koji je bio parkiran uz Mercedes.

Kad su vatrogasci stigli na mjesto događaja, požar je već bio u razbuktaloj fazi tako da je Mercedes potpuno izgorio.

VIDEO Gorio automobil na Laništu

  

Zagrebačka policija izvijestila je kako zasad nije poznat uzrok požara, a otkrila je i da se automobil nalazi u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba.

"Danas, 3. prosinca, oko 1.50 sati u Novom Zagrebu u ulici Lanište na parkiralištu je zasad na neutvrđen način izbio požar osobnog automobila marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba koji je u potpunosti izgorio, a požar se proširio i na osobni automobil marke WV Polo kutinskih registarskih oznaka u vlasništvu 55-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci, nije bilo ozlijeđenih osoba. Očevid će se obaviti danas", priopćili su iz policije.

– Ne bih mogao sada ništa reći jer policija tek obavlja uviđaj. Ono što mogu reći jest da postoje kamere u nekoliko objekata u blizini, a koje će biti pregledane. Preuranjeno je išta zaključivati, ali ne mislim da bi mi netko podmetnuo. Nisam imao prijetnji ni problema ni s kim – kazao nam je vlasnik automobila.

- Još ne znam kako se auto zapalio. Glavno da nitko nije stradao. Lako za auto, svake godine izlazi novi model. Ovaj je star tri godine - rekao je vlasnik zapaljenog auta za 24sata. 

 

 

Komentara 42

Avatar Forest Trump
Forest Trump
08:45 03.12.2019.

Nova tradicija ; paljenje prvog Adventskog Mercedesa ???!!!

Avatar southman
southman
08:52 03.12.2019.

Najgore prošao jadni vlasnik Pola !

RA
Rafael945
11:49 03.12.2019.

Vojska na granice, policija se vratiti rješavanju kriminala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije