Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dotrajalo

Izgorio stari objekt Agronomskog fakulteta

Agronomski fakultet požar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
02.04.2014.
u 09:45

Vatrogasci su nakon dojave iza ponoći brzo izašli na teren i uspjeli ugasiti požar na starom objektu na Fakultetskom dobru 1, no izgorio je veći dio staroga drvenog krovišta te uništena unutrašnjost objekta. Uzrok požara još se istražuje

Nešto iza ponoći izbio je požar na starijem gospodarskom objektu u sklopu Agronomskog fakulteta, na adresi Fakultetsko dobro 1.

Nakon dojave, vatrogasci su požar ugasili za 15-ak minutano dotrajalom krovištu nije bilo spasa pa je veći dio izgorio, a uništena je i unutrašnjost objekta.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Vatrogasci su kazali kako je zahvaljujući brzoj dojavi i intervenciji spriječena opasnost širenja požara na okolne objekte i obiteljske kuće, a uzrok njegova nastanka još nije poznat.

>>Na parkingu na Trnju usred noći potpuno izgorio automobil

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Komentara 2

SC
schteff
11:06 02.04.2014.

još ima tamo 5-6 tih derutnih kućica....

Avatar žorž mudrijaš
žorž mudrijaš
08:47 04.04.2014.

ajd; da vidimo tko če to kupiti,ovakvo opožareno i što če se tu izgraditi i uz koju cijenu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije