Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradsko vijeće

Ana-Marija Crnojević ipak ostaje ravnateljica POU-a

Samobor vijeće
Tomislav Miletic/PIXSELL
19.07.2010.
u 17:53

Stara-nova ravnateljica naglašava da će i dalje ostati nestranačka i nepolitička osoba te se truditi svoj posao obavljati profesionalno.

Pučkim otvorenim učilištem Samobor sljedeće će četiri godine ravnati nova-stara ravnateljica Ana-Marija Crnojević. Odluka je to donesena na jučerašnjem nastavku 11. sjednice Gradskog vijeća, prekinute prošlog četvrtka pompoznim odlaskom više od polovice vijećnika.

No, dok je prošlotjedni pokušaj izbora nove ravnateljice zbog “pobune” haenesovaca pomutnju izazvao čak i unutar same pozicije, jučer ta tema nije potakla baš nikakvu raspravu.

Kloni se politike

Većini sastavljenoj od trinaest ruku vijećnika oporbe i HNS-a bez riječi se suprotstavilo tek šest HSS-ovih glasova protiv i tri suzdržana esdepeovca.

A što o svom ponovnom izboru kaže ravnateljica Ana-Marija Crnojević?

– Zahvaljujem svima koji su me podržali i nadam se da će moj daljnji rad biti jednako dobar i kvalitetan te da ću i dalje uspjeti ostati nestranačka i nepolitička osoba koja profesionalno obavlja svoj posao – kaže Crnojević i za novi mandat najavljuje nove projekte. Osim brojnih radionica i zanimljivih sadržaja koje je građanima do sada nudilo, POU će ove jeseni ostvariti i međudržavnu suradnju s Mladinskim centrom u Brežicama, a u sljedeće će četiri godine, kaže ravnateljica, poticati i projekt uređivanja zapuštene kinodvorane te tako obnoviti jednu dvoranu u Samoboru koja može primiti 350 posjetitelja.

A što ambiciozna ravnateljica kaže na primjedbe gradonačelnika Beljaka o njezinoj nedovoljnoj suradnji s Gradom, koji POU godišnje financira s oko 4,5 milijuna kuna?

Optužbe nisu konkretne

– Suradnja POU i Grada do sada je bila korektna, a takva će, nadam se, i ostati. Na sve sam se njihove sastanke i pozive uvijek odazivala, a dokaz je tomu i na kolegiju gradonačelnika prije 10 dana potpisana prijava POU-a za suradnju na međunarodnom projektu s Brežicama. Gradonačelnik bi u svojim primjedbama morao biti konkretniji – poručuje Crnojević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije