Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijeljene djeci

Župan Kolar o prevelikim i jednoslojnim maskama: 'Dogodila se greška...'

Foto: PIXSELL/Ni Zagorje malo
1/3
08.09.2020.
u 16:09

To je moja odgovornost i već tijekom dana učenici će dobiti manje maskice, rekao je župan

Učenici u Krapinsko-zagorskoj županiji dobili su maske koje stoje oko 100 tisuća kuna, no one su jednoslojne i prevelike što je izazvalo nevjericu kod djece i roditelja. Prozvali su župana Željka Kolara koji ih je i naručio, a on se oglasio i ispričao. 

"Već prije je nabavljeno 100.000 kirurških maski, ali smatrali smo da bi bilo dobro da ih dobiju svi. I dobili su kirurške maske, vizire... no prilikom distribucije dogodila se greška i u desetak osnovnih škola djelomično su otišle krive maske, u svim ostalim školama nije bilo nikakvih primjedbi", pišu Vijesti.hr

"Ispričavam se, trebalo je provjeriti je li distribucija provedena na pravi način. To je moja odgovornost i već tijekom dana učenici će dobiti manje maskice. Doduše, prema epidemiološkim uvjetima propusta nije bilo", zaključio je Kolar. 

Komentara 5

NE
Neo001
16:31 08.09.2020.

Ovaj opet dokazuje da može bit samo grobar ili predsjednik SDP-a

AB
abokatstir
21:42 08.09.2020.

Župan šmarnice bi te usrane maske trebao podijeliti partijskim drugovima da ih nikada ne skidaju, da budu prepoznatljivi za okolinu

Avatar 404_ZLO
404_ZLO
16:40 08.09.2020.

Rekel bi gospon predsjednik - dogodila se "omaška".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije