Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Zoran djecu 'zarazio' sportom, Sanja zdravim životom

Zoran Milanović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/2
12.01.2020.
u 00:08

Ispušni je ventil za Milanovića, nakon sukoba s političkim protivnicima ili unutar stranke te brojnih iscrpljujućih sastanaka, trčanje i bicikliranje

Nakon što je Milanović pobijedio na predsjedničkim izborima, njegov stariji sin Ante Jakov, rođen 1998. u Bruxellesu u vrijeme dok mu je otac bio savjetnik u hrvatskoj misiji u NATO-u i EU, ugasio je profil na Facebooku koji nije saveznik anonimnosti. Milanović mlađi je, vjerojatno, morao ugasiti profil iz sigurnosnih razloga.

Pa ipak, zahvaljujući Facebooku, zna se da 21-godišnji predsjednikov sin, nakon završene klasične gimnazije u Zagrebu, studirao pravo u nizozemskom gradu Groningenu. Facebook je također „otkrio“ da je Milanović mlađi zaljubljen u stanovitu Silviju Ottinetti. Ono što znamo o Anti Jakovu Milanoviću to je da je kao dijete igrao nogomet u NK Kustošija i NK Zagreb.

Navodno je jedno ljeto kao gimnazijalac radio u tvrtki Emila Tedeschija, na traci, i zaradio 800 kuna. Kod njega je radio jer je otac Ante Jakova veliki prijatelj velepoduzetnika Emila Tedeschija. Njegov će otac uskoro prisegnuti za predsjednika, a majka Sanja tim će činom postati prva dama. Njih dvoje imaju i mlađeg sina Marka, 15-godišnjaka koji pohađa gimnaziju u Zagrebu.

Ujak vlasnik Vrutka

O Zoranu Milanoviću, koji je bio predsjednik SDP-a i premijer u jednom mandatu, zna se puno toga, a o njegovoj suprugi znatno manje.

Cijeli tekst pročitajte u sutrašnjem izdanju Večernjeg lista ili u našem e-izdanju.

Od ostalih tema izdvajamo:

>> Susjed Zoki pomaže i gajbe prenijeti tu u našem dućanu, divan je

>> Naš reporter prisjeća se razgovora s ubijenim iranskim generalom

>> Istok Hrvatske dobio je novu turističku atrakciju – rutu koja donosi drevne priče

>> Po rezultatima liječenja djece s malignim bolestima danas ne zaostajemo za Europom

>> Ana Grgić: vjerujem da će zagreb za dvije tri godine biti prepoznatljiva gastrodestinacija

>> On je najhrabriji pas u povijesti, a slavu mu je ukrao balto

Ključne riječi

Komentara 13

ML
Mlad75
23:00 11.01.2020.

Ne znam koja se i kakva zakulisna politika vodila oko izbora ali....Milanovic je doslovno cijelo vrijeme u sve tri debate napadao Kolindu kako je ona bila vani i nije djelila probleme naroda i kako eto njezina kcerka studira vani sto znaci da ne vjeruje u hrvatsko skolstvo......pitanje svih pitanja je zasto mu predsjednica ili bilo tko nije odgovorio da je on proveo godine u Bruxellesu uzivajuci dok se u hrvatskoj zivotarilo...zasto mu nitko nije postavio pitanje kako to da je 66 godiste a nije ni dana bio na ratistu nego pijo po zagrebackim diskotekama dok su 5 godina mlađi balavci od njega ginuli u rovovima....kako to da mu sin studira u Nizozemskoj a drugima ro isto zamjera i jos puno pitanja o ocu koji je bio u Francuskoj u vrijeme ubojstva Brune Busica, o bratu koji je bio povdzan s deckima s Knezije i sa poreznom upravom, ....i kad to sve ja znam kako onda je moguce da to upuceni savjetnici i novinari nisu upitali Milanovica....izgleda da mi samo bezveze idemo na biralista da je sve puno prije odluceno....

DI
dirižabl
23:57 11.01.2020.

Zdrav zivot-tanke snite

PU
paul-umpe
09:28 12.01.2020.

zasto me brisete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije