Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otrovali se?

Zbog mučnine iz Bizovačkih toplica završili na Hitnoj

Bizovačke toplice
Davor Javorovic/PIXSELL
08.07.2017.
u 21:43

Što se točno i gdje se to dogodilo zasad detalje ne otkrivaju u upravi Bizovačkih toplica.

Pacijenti koji su se navodno otrovali hranom, neslužbeno doznajemo, pristizali su u subotu popodne na Hitnu pomoć u Osijeku, a hranu su prethodno konzumirali, po njihovim riječima, u Bizovačkim toplicama, točnije u njihovom lječilištu. Što se točno i gdje se to dogodilo zasad detalje ne otkrivaju u upravi Bizovačkih toplica. 

– Danas sam dobio informaciju da se par osoba požalilo na mučninu (od ukupno 1200 kupača). Odmah po primitku iste poduzeli smo sve korake prema najvišim standardima da utvrdimo o čemu se radi te dok ne dobijemo konačne informacije i rezultate ne možemo komentirati ništa više – objasnio nam je u priopćenju Stjepko Bulić, direktor Bizovačkih toplica.

Komentara 3

ST
stefab
23:19 08.07.2017.

na ljetnim vrucinam se hrana lako pokvari

RE
renataladan
14:58 10.07.2017.

Sve je moguće...Ja sam bila u subotu na kupanju i jako sam razočarana hranom..Bavila sam se tim poslom i nije mi jasno da piletinu koja je već ispečena podgrijavaju na glilu ili da nikad gori pomfrit nisam jela..pecivo neću ni spominjati...Zabranjeno je unositi hranu,veliki su redovi da bi naručio hranu i nakraju kad si došao na red kažu da se na drugom dijelu plaća hrana.Ako nesmijemo unositi hranu i moramo kupiti poskupu hranu onda nebi bilo loše da je ukusna.Isto tako nije u redu da platimo svi istu svotu novaca za ulaz , a jedni leže na ležaljkama a mi drugi na livadi koja je pokošena,a trava nije pokupljena.Jednostavno se pitaš dali da baciš taj ručnik ili da provedeš pola sata da ga očistiš.Bila je gužva a sve što se nudi nije bilo u funkciji.No nije sve crno velika pohvala na dobroj kavi i čistačicama,ni jednom nisam bila na toaletu a da čistačica nije čistila.svaka čast.jEDNO JE SIGURNO ZA TE NOVCE IMA BOLJIH MJESTA.Hvala

KA
kabul
23:14 08.07.2017.

Ja sam cuo da tamo ljudi lijece reumu i onda polude, lizu plocice koliko su odjednom pokretljivi, nista cudno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije