Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO IZ BAJKE

Zbog ljubavi i 'običnog života' odrekla se titule princeze

Ilustracija: Princeza, dvorac
Foto: Thinkstock
04.09.2017.
u 09:40

Sigurni smo kako će ova filmska priča u kojoj je ljubav jača od statusa i bogatstva inspirirati, ali ponajprije raznježiti javnost

Princeza Mako (25), najstarija unuka japanskog cara Akihita, zbog ljubavi će se odreći svoje titule.

 

Mako i Kei Komuro (25) upoznali su se tijekom studiranja u Tokiju, a princeza za svog odabranog ima samo riječi hvale.

- Privukao me njegov osmijeh, sijao je jače nego sunce - kazala je Mako.

Tijekom vremena shvatila je koliko je njezin zaručnik iskren, radišan i velikog srca. Kako prenosi Metro, nije joj bilo teško odlučiti se na 'običnu' obitelj, umjesto kraljevskog života. Poznato je i kako u Japanu žene ne mogu zasjesti na tron.

Ilustracija: Princeza, dvorac
1/7

Sigurni smo kako će ova filmska priča u kojoj je ljubav jača od statusa i bogatstva inspirirati, ali ponajprije raznježiti javnost. 

Doduše, ova lijepa vijest nije lijepa za kraljevsku obitelj s obzirom na to da je 2.000 godina dugoj krvnoj lozi ugrožen nastavak.

Komentara 4

CA
car13
10:23 04.09.2017.

Glupacča

DU
Deleted user
08:24 06.09.2017.

On je s njom zato što je ona sada to što je, a kada više ne bude bila, neće ni on s njom biti!

MX
Mister X
10:03 04.09.2017.

Zbog ljubavi i 'običnog života' odrekla se titule princeze; ali nikako ne znači da je i pametna , mnoge bi se mijenjale sa njom ! Pa kao ledi "DI" kad nema kralja princa ima toliko dobrih "učitelja za jahanja ...............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije