Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportska svadba

Oženio se Venio Losert, kum mu je bio Ivano Balić

Foto: Fabio Šimićev
31.08.2017.
u 08:20

Venio i Mira vjenčali su se u katedrali sv. Jakova u Šibeniku, a navodno će par upravo u Dalmaciji sviti obiteljsko gnijezdo.

Nekadašnji rukometni reprezentativac i bivša odbojkašica prošle su subote izrekli bračne zavjete.

Bivši rukometni reprezentativni vratar Venio Losert prošle je subote stao pred oltar sa svojom dugogodišnjom djevojkom Mirom Topić. Svečana ceremonija počela je u 18 sati u šibenskoj katedrali sv. Jakova, u kojoj su snimljene ekskluzivne fotografije.

Vjenčani kum proslavljenom sportašu ovjenčanom i olimpijskim medaljama bio je njegov nekadašnji suigrač iz reprezentacije, naš najbolji rukometaš svih vremena, kako su ga nerijetko nazivali, Ivano Balić, koji je stigao u pratnji Mirele Delić, bivše odbojkašice s kojom ima dvoje djece, trogodišnjeg sina Viga i jednoipolgodišnju kćer Nolu. Balić iz braka s prvom suprugom Ivanom ima i sina Dinu.

No, osim što su bliski bivši rukometaši, baš poput Venija i Ivana, Mirela i Mira također su jako bliske. Naime, obje su igrale za hrvatsku odbojkašku reprezentaciju, s kojom je Mira pretprošle godine pokušala izboriti mjesto za nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Zašto su se Venio i Mira odlučili vjenčati u Šibeniku, nije poznato, a navodno će par upravo u Dalmaciji sviti obiteljsko gnijezdo.

Komentara 2

SC
schwertransport
08:35 31.08.2017.

sretno mladenci

AN
AnđeoČuvar
09:26 31.08.2017.

Sretno uz Bozji blagoslov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije