Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aktualno prijepodne

Zastupnici HDZ-a Milanoviću neće postaviti ni jedno pitanje

Gordan Jandroković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
13.05.2014.
u 16:25

– Želimo pričati o ekonomiji, fondovima Europske unije i vladavini prava, a ne slušati kako se predsjednik Vlade Zoran Milanović na aktualnom prijepodnevu osobno obračunava sa zastupnicima – rekao je saborski zastupnik HDZ-a Gordan Jandroković

Saborski zastupnici HDZ-a sutra na aktualnom prijepodnevu premijeru Zoranu Milanoviću neće postaviti ni jedno pitanje jer, kako kažu, dosta im je njegovog vrijeđanja i govora mržnje.

– Primijetili smo da posljednjih nekoliko dana predsjednik Vlade i SDP-a Zoran Milanović pokušava svoje političke konkurente uvući u još jedan krug međusobnih uvreda i optužbi. HDZ se neće uvući u to. Situacija je ozbiljna. Želimo pričati o ekonomiji, fondovima Europske unije i vladavini prava, a ne slušati kako se predsjednik Vlade Zoran Milanović na aktualnom prijepodnevu osobno obračunava sa zastupnicima – rekao je saborski zastupnik HDZ-a Gordan Jandroković i dodao da će HDZ-ovci sutra u Saboru pitanja postavljati samo ministrima i potpredsjednicima Vlade.

Jandroković tvrdi da Milanović u zadnje vrijeme sve više koristi govor mržnje i seksizam.

– Političke protivnike naziva toksičnima. Govori da oni zagovaraju bezakonje i kriminal, a ono što je rekao za moguću predsjedničku kandidatkinju (Kolinda Grabar Kitarović, op.a.) nije ništa drugo nego seksizam – tvrdi Jandroković.

Domagoj Ivan Milošević komentirao je današnje optimistične najave potpredsjednika vlade Branka Grčića prema kojima bi hrvatsko gospodarstvo u prvom kvartalu napokon trebalo zabilježiti rast.

– Ne znam na čemu temelji optimizam. Zar na tome što se približavamo razini javnog duga od 70 posto BDP-a ili na tome što su nas od početka mandata zadužili za 65 milijardi kuna. Ili možda na tome što je već u prvom kvartalu deficit državnog proračuna za milijardu kuna veći od planiranog – rekao je Domagoj Ivan Milošević.

Domagoj Ivan Milošević referirao se i na podatke o rastu industrijske proizvodnje u prva tri mjeseca rekavši da su ti brojevi zapravo vrlo skromni kad se usporede sa zemljama u široj regiji. Milošević tvrdi da je Hrvatska zakopana u mjestu i da propada.

>> 'To su uličarski štosovi, što ćemo poduzeti kad imaju većinu'

Komentara 28

DU
Deleted user
17:03 13.05.2014.

Pa pitanje postavljaš nekom tko je u stanju suvislo odgovoriti! Milanović nije taj.

HR
hrvatska91
17:21 13.05.2014.

ma zar stvarno? neće pričati s Milanovićem ? Pa kako se usuđuju, sram ih bilo ? I s kim će se sada prepirati "voljeni vođa" ? Kome će čitati lekcije iz moralnosti tj. dijeliti razne neukusne uvredljive smicalice i neprimjerene biblijske citate ? Ljudi, pa smilujte mu se...

ST
stefj
17:15 13.05.2014.

S jedne strane stvarno nema smisla postaviti nikakvo pitanje Milanović, jer jedini odgovori koje mogu očekivat su u stilu - a vi bi to kakti bolje ili a što vi niste napravili ili što se sad pravite pametni ili uopće ne želim odgovarati na takve provokacije i sl. Taj čovjek nikada nije odgovorio niti na jedno pitanje, tako da cijelo aktualno prijepodne nema smisla... S druge strane HDZ mora u saboru postavljati pitanja, jer čemu inače sve to? Pa postavite pitanje i slušajte kako vas premijer vrijeđa, to radi veću štetu njemu samom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije