Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Zagreb dobiva Hiltonov hotel, evo gdje će se nalaziti

14.12.2017.
u 00:01

Zagreb će taj Hiltonov brend dobiti prije nego li Pariz, London ili Madrid.

Za manje od dvije godine Zagreb će imati čak tri Hiltonova hotela. Uz postojeći Double Tree, pod krovom istog brenda najkasnije do rujna iduće godine otvorit će se hotel Canopy u Branimir centru, a godinu kasnije i Garden Inn u Radničkoj cesti.

Tvrtka Zagreb City Hotels u uređenje i opremanje dvaju novih hotela s četiri zvjezdice uložit će deset milijuna eura, a zagrebačko hotelijerstvo dobit će tristotinjak novih soba. Hotel Canopy, po luksuzu pozicioniran odmah iz Hiltonovih brendova Waldorf Astoria i Conrad, otvara se na mjestu današnjeg Hotela Arcotel Allegra, imat će 151 sobu, a Zagreb će taj Hiltonov brend dobiti prije nego li Pariz, London ili Madrid.

Cijeli članak pročitajte u izdanju Večernjeg lista od četvrtka ili prelistajte e-izdanje!

U Večernjem pročitajte i ove teme: 

Od Nove godine: Auti jeftiniji 2.000 kuna, cigarete skuplje kunu

Dočekan s počastima na Plesu: Umro u vojnoj misiji u Litvi

Istraga duga 26 godina: Šestero optuženih za raketiranje Banskih dvora

Europski parlament: Kebab ostaje, za zabranu nedostajala tri glasa

DAR - SLATKA KUHARICA: Recepti za božićne i novogodišnje slastice

OD SUBOTE U PRODAJI MAGAZIN TUĐMAN: 140 stranica, 50 sugovornika i 38 priča, cijena samo 25 kuna

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar ivo587
ivo587
23:52 13.12.2017.

Bude posla za naciju sobarica, čistačica i konobara.

CR
crocro
06:18 14.12.2017.

Vidim veliki naslov da će pojeftiniti auti. I sada bi na temelju toga naslova morali biti sretni. To Hrvatski građani neće osjetiti, jer masu onoga što ih okružuje je s niže cijene prešlo na višu cijenu. Tako da u prosjeku standard građana ne ide na bolje. Kada bi cijene godinama stajale na istoj razini a samo se događala sniženja svega i svačega, što je normalno, tada bi se to odrazilo na standardu građana u pozitivi. Samo se sjetite kolika je cijana goriva danas? Diezel samo što ne dođe do zaokružene desetke u kunama. A što je sa strujom za koju je rečeno da neće poskupjeti. A kada goriva poskupe, onda je to lančana reakcija za sve ostalo. Ako zbog ničega drugoga, u Hrvatskoj treba biti platežno sredstvo euro i nema dizanja cijena kada se netko sjeti. U Hrvatskoj svatko može dići cijene kada god se sjeti i zato smo u siromaštvu. A da bi se riješili siromaštva treba zakonom zabraniti dizanje cijena a tko digne cijene, nema mu suđenja, odmah ide na izdržavanje kazne i zatvaranje biznisa. Počelo se pričati o uvođenju eura. Zašto cijene rastu i nastaviti će rasti sve do uvođenja eura? Pa da se uhvate što bolje pozicije za zamjenu kune u euro kao posljednji čin pelješenja građana. Zato građani ne mogu osjetiti boljitak standarda. Umjesto da sve cijene padaju, one rastu a primanja građana ne mogu pratiti rast cijena. I čemu se mi onda veselimo? Što će auti pojeftiniti. Pa neki građani ih ne bi primili da ih netko nudi besplatno jer ih ne mogu održavati. Standard se mora osjetiti.

IS
istri
11:39 14.12.2017.

i sve opisane nebudu dobile u mjesec ko jedan Direktor ili moderno menedzer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije