Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA FAZA RATA U UKRAJINI

Vojno poražen u Ukrajini, u kut stjerani Putin prijeti nuklearnim ratom Zapadu

21.09.2022.
u 19:57

Mobilizacija je potaknula novi egzodus mladih Rusa, letovi iz Rusije brzo su rasprodani unatoč astronomskim cijenama – aviokarta od Moskve do Beograda košta 68.000 kuna!

Komentara 28

Avatar kastanjer2
kastanjer2
00:13 22.09.2022.

Ako pogledate službene ruske izjave u vezi s nuklearnim oružjem, one zapravo nisu "prijetnje". To su upozorenja - Rusija će odgovoriti ako bude napadnuta. Čak i onaj ranije danas, s "teritorijalnim integritetom", može se čitati na taj način. Može se iščitati kao prijetnja upotreba nuklearnog oružja ako Ukrajina pokuša ponovno zauzeti "nove teritorije". Nakon početne priče, u veljači i ožujku, o nuklearnom oružju Rusija je napravila određeni pushback i počela ukazivati na doktrinu i njezinu klauzulu o "egzistencijalnoj prijetnji". To znači da delegitimizacija nuklearnog oružja djeluje. Važno je kada zemlje jasno kažu da su nuklearne prijetnje neprihvatljive. Države poput Kine i Indije trebale bi reći nešto na tom tragu. Isto tako SAD, Francuska i Velika Britanija trebaju jasno reći "ne koristite nuklearno oružje jer će cijena biti previsoka". Treba reći da će odgovor biti takav da Rusija više neće postojati. A ne ovako kao Milanović sakrivati se ispod stola.

HO
hofyre
20:59 22.09.2022.

Znaci i dalje djeluje isti putinofilski administrator koji u rano jutro obrise sve proukrajinske komentare i ostavi proruske.

DU
Deleted user
06:23 22.09.2022.

Porazen. Kada je parada NATO na Crvenom Trgu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?