Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozi u suprotnom smjeru

VIDEO Čak mu se i šleperi miču s puta: Opasna vožnja u suprotnom smjeru kod Varaždina

Opasna vožnja u suprotnom smjeru
Prometne zgode i nezgode
08.09.2023.
u 13:53

Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je još jedna snimka s hrvatskih cesta koja ledi krv u žilama.

Svjedoci smo kako se svakodnevno na hrvatskim cestama mnogi vozači ponašaju potpuno van propisa i zakona. Obzirom na brojne snimke koje osvanu na društvenim mrežama nije ni čudno da bilježimo veliki broj prometnih nesreća

Još jedna takva objavljena je na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode, a ovoga puta vozač ili vozačica ne da se smesti nego odlučno vozi u suprotnom smjeru u susret šleperu. No ni to nije zasutavilo suludu vožnju. 

VIDEO Opasna vožnja u suprotnom smjeru

U komentarima se nižu različiti prijedlozi za kazne zbog ovakve opasne i nesavjesne vožnje. 'Kazna 30000 eura i trajno oduzeti dozvolu. Ne smije ni kao suvozač sjediti nego samo nazad', 'Glumi da je Englez', 'Odmah oduzeti vozačku i na ponovno polaganje nakon što prođe psihotestove' samo su neki od njih.

VEZANI ČLANCI 

 

Komentara 2

Avatar Denis_Plamenac
Denis_Plamenac
17:55 08.09.2023.

Zašto je teško na taj ključni djelić ceste postaviti čavle koji će izbušiti gume onom automobilu koji, namjerno ili slučajno, krene u suprotnom smjeru?

BT
Branko_Trol
16:55 08.09.2023.

Nevozim inace pijan ali sa 7% bi pravu stranu pogodio. Nemogu vjerovat kakvih mentola ima na cestama pa takve treba u tvorza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije