Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO

Vatrogasac heroj: Rukama uhvatio ženu koja se bacila s četvrtog kata

Vatrogasac spašava ženu koja je pokušala počiniti samoubojstvo
Foto: Facebook/Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests
1/2
04.06.2018.
u 18:37

Tomass je uspio uhvatiti ženu i tako joj pružiti šansu za novi život, a ovaj čin nije prošao nezapaženo pa je tako i ministar unutarnjih poslova pohvalio vatrogasca.

Vatrogasac junak iz Latvije koji je čekao nagnut nad prozorom iznad kojeg je žena željela počiniti samoubojstvo uhvatio je ženu rukama kada se odlučila na skok sa zgrade, javlja Unilad

Videozapis tog čina objavljen je na Facebooku od strane latvijske vatrogasne službe nakon čega je podijeljen više tisuća puta. 

Tomass Jaunzems, rekao je kako je kada su došli na mjesto događaja vidio ženu na četvrtom katu koja je već visjela s balkona. U strahu da bi dolazak u njen stan mogao izazvati paniku kod žene i potaknulo ju na skok, dobio je naredbu da ode na kat ispod gdje se nagnuo kroz prozor dok ga je kolega pričvrstio užetom kako ne bi pao ako nešto pođe po zlu. 

Tomass je uspio uhvatiti ženu i tako joj pružiti šansu za novi život, a ovaj čin nije prošao nezapaženo pa je tako i ministar unutarnjih poslova pohvalio vatrogasca.

- Naš je rad vrlo važan, a aspekt hrabrosti jedan je od ključnih. Vatrogasac je pokazao veliku nesebičnost i predanost radu i svemu što vatrogasni posao traži. Razmišljao je izvan okvira u teškim uvjetima i zato uspio spasiti tuđi život, rekao je ministar Oskars Abolins.

Komentara 4

Avatar Zloćo Mlađi
Zloćo Mlađi
20:04 04.06.2018.

Nema šta sve čestitke.

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
23:24 04.06.2018.

Kako da ne! Da nije to Superman?

TR
tramontana
23:12 04.06.2018.

Pravi čovik na pravome mistu u pravo vrime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije