Naslovnica Zagreb Županija

Dramatične fotografije: Bujica zatrpala kuću, voda i blato poplavili i kat

Nevrijeme je uzrokovalo bujice i poplave, a vatrogasci su spašavali ljude i imovinu
13. svibnja 2018. u 13:20 15 komentara 25412 prikaza
Pogledajte galeriju 1/42

Strašno nevrijeme pogodilo je sinoć područje Ivanca Bistranskog kod Zaprešića, a u centar 112 pristiglo je više dojava zabrinutih građana oko 19.35 sati.

Udar munje u televizjski toranj na Sljemenu Kakav trenutak Fotograf 'ulovio' udar munje u televizijski toranj na Sljemenu

Nevrijeme je uzrokovalo bujice i poplave, a vatrogasci su spašavali ljude i imovinu. Odron je ugrozio kuće, a u jednu je bujica s brda nanijela zemlju i šljunak. Najviše je nastradala obiteljska kuća Draženka Pintarića.

Njegova kuća zatrpana je u potpunosti, prizemlje je ispunjeno blatom, a voda i blato poplavili su i kat kuće.

1 / 42
Ivanec Bistranski

Vatrogasci, susjedi i prijatelji cijelu noć i današnje prijepodne čiste dvorište i samu kuću. Šteta je velika, javlja Pixsellov fotoreporter Robert Anić koji je i snimio dramatične fotografije.

Dragutin Pintarić, vlasnik kuće, za HRT je ispričao kako je najprije padala kiša, a potom i tuča. Sa ženom je, kaže, bacao vodu, a onda je iz šume, kaže, doletjelo granje i Audi.

Bujice i poplave u Ivancu Bistranskom | Autor : DVD Bistra Foto: DVD Bistra

– Poslije sam čuo neki šum i bum. Najedanput je sav šoder, sve odozgo je palo na kuću, rekao je Dragutin Pintarić za HRT.

1 / 16
Ivanec Bistranski

 

Slavonski Brod: Nevrijeme s obilnom kišom poplavilo podvožnjak u Kumičićevoj ulici Rekordna količina kiše Voda u podvožnjaku bila je dublja od dva metra, nevrijeme rušilo stabla Snažno nevrijeme Tuča pogodila Istru: Velike hrpe leda dosezale i 40 centimetara! Nevrijeme u Lici Nevrijeme s tučom na području Gospiću: padao led veličline lješnjaka
smoker box
SAVRŠENA AROMA
Nedostaje vam onaj karakterističan miris dimljenja, a ne želite se odreći komfora plinskog roštilja?

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Gilles Auguste Kremer
  Gilles Auguste Kremer:

  Sramotno je da ovo nije vijest na naslovnici !!! Bitniji je Eurosong...

 • barica56:

  Da stvarno kad će se normalizirat promet na tom dijelu

 • Avatar Sokol
  Sokol:

  pa ljudi moji izgorila je ljudima kuća u šenkovcu, općina brdovec. bila su 4 vatrogasna vozila i policija i svi mještani su pokušavali spasiti kuću, ali ni riječi o tome