Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Ugovorite osiguranje i osvojite 100.000 kuna

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je ugovoriti osiguranje te prijaviti broj police i osobne podatke ugovaratelja osiguranja slanjem SMS poruke
05. lipnja 2017. u 07:00 89 prikaza
UNIQA
Foto: Promo

Glavnu nagradu u UNIQA velikoj nagradnoj igri – 100.000 kuna na potrošačkoj kartici, te deset puta po 5.000 kuna na potrošačkoj kartici i 50 Huawei tableta imaju priliku osvojiti svi koji do 30. rujna ugovore jednu ili više sljedećih polica osiguranja: dobrovoljno zdravstveno, životno, osiguranje od nezgode ili osiguranje doma.

Idealna je to prilika da oni koji žele zaštititi svoje bližnje, sebe, zdravlje ili dom ugovore osiguranje u razdoblju trajanja nagradne igre jer imaju šansu osvojiti vrijednu nagradu. Svako od osiguranja čijim se ugovaranjem ulazi u utrku za nagrade, u potpunosti se može prilagoditi željama i potrebama osiguranika.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je ugovoriti osiguranje te prijaviti broj police i osobne podatke ugovaratelja osiguranja slanjem SMS poruke sadržaja: UNIQA, broj sklopljene police, ime i prezime ugovaratelja, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Prijaviti se može i ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici nagradnaigra.uniqa.hr.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 6. listopada 2017. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na internetskoj stranici www.uniqa.hr.

Iluzija
Muškarac ili žena? Ono što prvo vidite na ilustraciji otkriva koja vam je strana mozga 'jača'
Ikigai – razlog ili svrha, motiv zbog kojeg postojimo, a kojeg osjećaju milijuni Japanaca
ŽIVOTNI BALANS
Ikigai – japanska drevna tajna za dug i sretan život bez stresa koji bi svi trebali prakticirati