Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okrutnost!

Vatrogasni pas Rex, koji je spašavao ljudske živote uginuo zbog premlaćivanja

Rex
Foto: Facebook
1/2
04.08.2019.
u 11:45

Odmah su psa odveli veterinaru, a nakon intenzivne skrbi, uskoro je pokazivao i znakove oporavka.

"Nažalost Rex nije izdržao. Unatoč dobrim prognozama, imao je moždani udar u noći s petka na subotu i od tada je bio gotovo nepokretan. Uginuo je rano jutros u svojoj kući. Hvala svima na podršci", napisao je na svom Facebook profilu vatrogasac DVD-a Karlovac Dejan Ranitović i vlasnik psa.

Naime, netko je bešćutno i okrutno prošlog tjedna pretukao njegovog njemačkog ovčara dok je Dejan bio na poslu. Nepoznati lopovi pokušali su provaliti u kuću, a u dvorištu ih je dočekao Rex. Pretučenog ga je pronašla supruga vatrogasca.

 

Odmah su psa odveli veterinaru, a nakon intenzivne skrbi, uskoro je pokazivao i znakove oporavka. Ipak, siroti pas je doživio moždani udar i uginuo je. 

 

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
11:56 04.08.2019.

Ruka mu se osušila....

KR
kranky
12:24 04.08.2019.

Ne kaže se da gaj e pretukao pripadnik nacionalne manjine iz "indije", oni koji haraju međimurjem i protiv kojih je bio prosvjed,prilikom provale je pretukao psa!

JA
janjac
12:24 04.08.2019.

Strasno , ovakav slučaj u nekoj sredjenoj zajednici ne bi smjeo ostati bez ozbiljne istrage i odgovarajuće kazne za počinioce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije